Hatszáz forintért kellett meghalnia a háromgyerekes apának

2023. augusztus 11. 21:48

Egy hete verték össze a férfit Budapesten.

2023. augusztus 11. 21:48

Augusztus 3-án a Müpa közelében megvertek egy férfit, akitől 600 forintot loptak el a támadók. A háromgyerekes családapa belehalt a sérüléseibe, miután egy hétig kómában feküdt.

Az áldozat nővére így nyilatkozott a Borsnak:

„Az öcsém hetente kapta a fizetését, 80 ezer forintot. Azt gondolhatták, hogy a pénzt magánál tartja, de tévedtek, mert csupán 600 forintot tudtak tőle elvenni. Ennyiért kellett meghalnia.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság átminősítette az ügyben egy ember ellen elindult eljárást életveszélyt okozó testi sértésről halált okozó testi sértésre vagy emberölésre. A feltételezett elkövetőt letartóztatták.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
julius68-2
2023. augusztus 13. 11:06
Ilyen esetekben a gyermekeknek, családnak (amennyiben rászorulnak) kártérítést kéne megítélni a bíróságnak.
bunko-jobbos
2023. augusztus 13. 09:33
Ott dolgozom a Müpánál, sokszor megyek arrafelé. érdekes, hogy a Rákóczi híd milyen választóvonal. Mögötte kezdődik a szenny, innen meg vannak a bankok, Nemzeti Színház, Müpa stb. Néha én is megijedek, hogy milyen alakok vannak arrafelé. Átsodródnak a képzeletbeli határon. :-) Az mondjuk kiderült, hogy ezt is ismerősei ölték meg. Ugye tudták, hogy hetente kap fizetést. AZ emberölések jó részét ismerősök, sőt családtagok követik el itthon. AZoktól kell legjobban félni. :-)
nemmajom-2
2023. augusztus 13. 08:13
négyen támadtak rá, egyet tartóztattak le. a sok majom már észre se veszi.
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2023. augusztus 12. 16:50
Majd egy komcsi bíró elengedi mert nehéz gyermekkora volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!