Fürjes Balázzsal pózolt Karácsony Gergely

2023. augusztus 20. 15:54

Hiába ágált a baloldal az Atlétikai vb ellen, sorra jelennek meg a fotókon a sportesemény helyszínén.

2023. augusztus 20. 15:54

Karácsony Gergely ismét egy atlétikai vb-s fotón tűnt fel, ezúttal Fürjes Balázs, egykori államtitkár társaságában látható. Fürjes Balázs – aki a világbajnokság szervezőbizottságának társelnöke – a bejegyzést azzal kezdte, hogy

 a sport békét teremt!”

„A sportnak valóban van béketeremtő ereje, valóban képes elősegíteni az egységet. Össze tud hozni egymástól különböző, a világról mást gondoló, sok mindenben vitatkozó embereket és csoportokat, egyetértést tud létrehozni” – folytatta.

Ezt is ajánljuk a témában

Az államtitkár ezután Novák Katalin köztársasági elnök is idézte, aki úgy fogalmazott: „Szívből jövő lelkesedéssel, 

a magyaroktól megszokott kreativitással és eredményesen kiharcolt, széles társadalmi összefogással teszünk eleget a házigazda feladatainak. 

Itt szeretném megköszönni azoknak, akik a világbajnokság békés megrendezéséhez szükséges feltételeket és támogatást biztosították. Jó, amikor képesek vagyunk egységet mutatni!” „Mi köszönjük, Elnök asszony” – tette hozzá.

„Nagy vállalkozásokba csak széles egyetértéssel lehet belevágni”

Fürjes ezután arról írt, „jó, ha néhány dologban valódi egységre tudunk jutni. Nagy vállalkozásokba csak széles egyetértéssel lehet belevágni, nagy ügyeket csak nagy egységben lehet sikerre vinni”.

„Versenyképesebbek azok a személyek és közösségek, amelyek jól tudnak kooperálni tőlük egészen különböző szereplőkkel is. Üzletben, munkában, sportban, politikában” – hívta fel a figyelmet az egykori államtitkár.

„Jó, hogy az atlétikai világbajnokság erre is jó példa lett és jó, hogy ezt is értékeli a nagyvilág! 

Talán mi is lehetünk büszkék rá egy kicsit...” 

– zárta gondolatait Fürjes Balázs.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Fürjes Balázs Facebook-oldala

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az a helyzet
2023. augusztus 21. 10:25
Idétlen és undorító! A Fürjes ötlete volt , hogy üljenek le az árnyékkormánnyal tárgyalni! Aztán miről? Kikkel? A kép mindent elárul!
Takagi
2023. augusztus 20. 19:52
Na na!
macskusz-4
2023. augusztus 20. 19:28
Ez a Fürjes egy barom. kg 2002 óta GYF BÁBJA. LÁNCON volna a helye.
Gullwing
2023. augusztus 20. 19:11
Remélem Balázs lerugdosta ezt mint a kutyaszart a cipőről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!