Emberöléssel gyanúsítják a békéscsabai késelőt

2023. augusztus 16. 15:36

Őrizetbe vették az elkövetőt.

2023. augusztus 16. 15:36
rendőrség

Emberöléssel gyanúsítja és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki Békéscsabán leszúrta egy hotel alkalmazottját – tudatta a rendőrség szerda délután a honlapján. A férfi kedd este Békéscsabán, a Kórház utcában, egy hotel teraszán szóváltás után, dulakodás közben egy bicskával többször megszúrta áldozatát. 

Ezt is ajánljuk a témában

A sérültet kórházba vitték, ám belehalt sérüléseibe. Az elkövető elmenekült a tetthelyről, majd szerda reggel feladta magát. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság eredetileg halált okozó testi sértés miatt rendelt el nyomozást, de később már emberölés megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a 27 éves érdi férfit – közölték a police.hu-n.

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. augusztus 16. 17:51
Nem kéne a sajtónak átvenni az ostoba jogászi bikkfanyelvet! Mert az eset nem "gyanús" eset. Amikor nincs kétség: TETTES! A gazsira meg rohadjon rá a műanyag lakat.
barni-a-hegyrol
2023. augusztus 16. 16:23
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet ezeket az agresszív, szociopata/személyiségzavaros barmokat időben kivonni a társadalomból? Miért kell megvárni, amíg gyilkolnak?
rugbista
2023. augusztus 16. 16:00
Azért ezt nem kéne ilyen durván! Gyilkossági kísérlet? Bicskával mindenkinek joga van hadonászni. Nem kell annak az útjába kerülni, ennyi az egész. De hát jogállam...Magyarországon...
Mandiner444hu
2023. augusztus 16. 15:42
Toroczkai: augusztus 29-ét a cigánybűnözés áldozatainak emléknapjává nyilvánítjuk Az alábbiakat posztolta az X-en (korábban Twitter): Eljött az ideje annak, hogy most már a cigánybűnözés áldozatainak is legyen emléknapja! Ezúttal egy országosan ismert sportembert, tisztességes családapát, sokunk által ismert barátot gyilkoltak meg a bűnözők. Békéscsabán Szabó Sándort, az ökölvívó-válogatott egykori edzőjét késelték halálra. Eközben újra Pilisről kaptam hírt, ahol most egy kerekesszékben ülő idős férfit vertek meg az utcán egy cigiért, egy fiatal cigány férfi és egy nő. De az egész országból, ahol állítólag rend van, érkeznek az ehhez hasonló hírek. Augusztus 29-én, Budapesten ezért nagy demonstrációra készülünk, és ezt a napot, amely az első országos felháborodást és nemzetközi ügyet kiváltó zámolyi lincselés napja (1999. augusztus 29.), a cigánybűnözés áldozatainak emléknapjává is nyilvánítjuk! Elég volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!