Cobra 11 Nagyszombaton: a mozgó autóból ugrott ki a sofőr, míg a rendőrök üldözték (VIDEÓ)

2023. augusztus 22. 20:43

Nem árulunk egy nagy titkot vele, hogy elkapták.

2023. augusztus 22. 20:43
null

Az Új Szó számolt be róla, hogy Nagyszombat központjában egy rendőrjárőr meg akart állítani egy autót, azonban a Volkswagen Golf sofőrje elhajtott, és többszöri felszólítás után sem állt meg. A rendőrautó fedélzeti kamerája szerint az üldözött jármű veszélyesen cikázott az autók között, és az ellenkező irányba haladó sávban haladt. A sebességhatárokat messze átlépve átment a piroson egy kereszteződésben, végül Rózsavölgy község környékén, a többszöri, megállásra felszólító utasítás után kiugrott a mozgó járműből és elrohant. 

A rendőrök felkapták a 21 éves sofőrt.

Mivel a férfi ellenállt és agresszív volt, bilincset is kapott. A közlekedésrendészet ismételten hatósági határozat végrehajtásának akadályozása vétsége miatt emelt vádat a fiatalember ellen, akit a bíróság korábban már három alkalommal tiltott el a gépjárművezetéstől. A törvény szerint akár 2 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhető.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2023. augusztus 23. 06:02
A cikk címét megfogalmazó újságíró téved. 2023 augusztusában történt esemény ezek szerint nem Húsvét előtt egy nappal történt, hanem Nagyszombatban. Ha ismerné a húsvéti ünnepkör jelentőségét, ekkora marhaságot nem írt volna!
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 22. 22:43
Fócvágen Gó'f.. kicsit bekemikáliázott a bojréször..
Zsolakomarom
2023. augusztus 22. 21:20
Nagyszombatban, nem Nagyszombaton, te alavalo roman
Swansea2688
2023. augusztus 22. 21:07
Honnan kapták fel a rendőrök?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!