Az MSZP-s polgármester beleszállt Karácsonyékba

2023. augusztus 29. 20:27

Szerinte a hiányzó fejlesztés 2023-ban már nem kegy, hanem alapvetés kéne, hogy legyen.

2023. augusztus 29. 20:27

Őrsi Gergely, a második kerület MSZP-s polgármestere kritizálta a budapesti városvezetést, amiért az általa irányított városrészben továbbra sem akadálymentesített a Szilágyi Erzsébet fasor egyik villamos-megállója.

„Elvárom, hogy mire újraindul a villamosforgalom, addigra akadálymentesítse a most padkával ellátott megállót a Főváros, a BKK vagy az alvállalkozó” – írta a kerületi polgármester keddi közleményében. Hozzátette, 2023- ban már alapvetőnek kéne lennie a villamosmegállók akadálymentesítésének.

 

„A kényelmes és akadálymentes közösségi közlekedés megteremtése lenne a cél az 56-os vonalán, ám a Budagyöngye megállójában a Főváros egyelőre nem akadálymentesített, hanem padkát épített”

 

– nehezményezte.

Nyitókép: Facebook/Őrsi Gergely

 

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. augusztus 30. 15:51
Huuúúúúha! Mondhatnánk, kezdik a komcsik, de csak folytatják. Nemsoká lesznek újabb Rajkok, Pálfik, Nagy Imrék, ... Mivel a balloldal,-mindegy, hogy jakobinus, cocalista, kommmmunista, liberális, zöld, globalista- kivétel nélkül embergyűlölők, hisz egy tőröl fakadnak. Egymást is gyűlölik, mint minden rendes közűlük való. Amig az érdek, meg a lé egy táborba söpri őket, úgy, ahogy elvannak együtt. De ha egy kicsit nem a magasztos elvek szerint történik valami -ami természetessen mindig más- vége az elvtársiasságnak. Ugyanakkor a fickónak igaza van abban, amit akiszbölciszkekarókagejjike művel, az már mindennek a teteje. Ideje már egy Városháza lezárás, a lakhelye blokkolása. Csak úgy szabad polgárian, mint a szabad szinművészeti egyetem, tanithatnék, füttyösjuhász stilsban. Ha még tovább hátrálunk, azt fogjuk észre venni, hogy szokásuk szerint mindenünkből kiforgattak.
Kozmosz
2023. augusztus 30. 01:25
Ezen a rozsdás sineken hónapok óta nem járt semmi.
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 29. 23:49
Nem tisztelik ezt a jóravaló langalétát. A lelkét kidolgozza értúk. És ez a hála. Egyfolytában megy a panaszkodás.
Jajdejónekünk
2023. augusztus 29. 23:05
Ezek a progik mindig az évszámmal jönnek, mintha az önmagában jelentene bármit 😁
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!