Az egyszeri lapigazgató és a médiapiac rejtelmei

2023. augusztus 24. 09:00

Eljutottunk odáig, hogy ma már nyolc (!) megyei lapnak is magasabb (egyenként) a napi eladott példányszáma, mint a magát az ország legnagyobb közéleti napilapjaként hirdető Népszaváé.

2023. augusztus 24. 09:00
Pauska Zsolt
Pauska Zsolt
Magyar Nemzet

„Szerintem ezt lett volna inkább érdemes kiemelnie legfrissebb médiapiaci elemzése során Lukács Csabának, a Magyar Hang hetilap igazgatójának (ennek legalább hírértéke van), ahelyett, hogy újra a megyei lapok »drasztikus zuhanásáról« értekezne kényszeresen.

Rendben, persze tudjuk, hogy a G-nap óta az árulók (ahogy a nemzeti-konzervatív oldalon nevezik őket) hétről hétre próbálják bizonygatni létezésük értelmét, és így a Mediaworksnél dolgozók nyilvános lesajnálása is szokásukká vált. Lukács Csaba elemzéséből azonban nemcsak a rosszindulat süt, de tudatlanság is kikacsint. Írásában olyan megyei napilapot vizionál (Észak-Keleti Napló), ami nem létezik, és olyan példányszámokat kifogásol, amelyek jobbak, mint amelyeket ő maga hoz ellenpéldaként. Lásd például a Blikk vagy inkább az összes bulvárlap négy évre vetített számai, hiszen a megyei napilapoké mindegyikénél jobbak.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2023. augusztus 28. 16:48
Valahogy mérsékelni kell a Leisztinger - ő a tulajdonos - a mezőgazdasági vállalkozásokból származó szégyenletesen hatalmas nyereségét.
Szuperszig
2023. augusztus 24. 20:45
Lali király itt még viccesnek tűnt.. https://www.youtube.com/watch?v=IcsoCsdW7rA
balbako_
2023. augusztus 24. 17:11
Állandóan hamis adatokkal érvelnek a ballibsik. Közben meg rohad a FOS.
robipecs-uj
2023. augusztus 24. 12:54
Lukács elirta a lapcimet, ahogy Zsolt is legalább négyszer megyei lapot ír a vármegyei helyett. Szerintem kvittek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!