A repülőtéri buszjárat megbízhatósága került veszélybe

2023. augusztus 31. 19:09

A BKK ezért a szolgáltatásért 2200 forintos jegyárat kér és milliárdos profitot termel.

2023. augusztus 31. 19:09
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

„Egy repülőjéhez siető barátom jelzése nyomán látom: az amúgy menetrend szerint 6-7 percenként járó reptéri 100E busz az imént épp 21 percen át nem indult a Deák térről most (17:44 és 18:05 között). Minden busz megvan a vonalon, nem robbant le egy sem (még jó, vadiúj járművek járnak itt), de akkora a dugó, hogy 56 perc alatt ért be a busz a szokásos 30-35 helyett a reptérről, ezért nem tudott időben megfordulni és visszaindulni. Az Üllői úti dugó az iskolakezdés közeledtével nem javul és a buszsáv megszüntetése miatt továbbra is gondot okoz az itt közlekedő buszjáratoknak. És ne feledjük: a BKK ezért a szolgáltatásért 2200 forintos jegyárat kér és milliárdos profitot termel.
Továbbra sem vagyok a kerékpáros közlekedés fejlesztése ellen, de az nem mehet ilyen mértékben a közösségi közlekedés rovására, ahogy ez itt most történt. A 100E közösségi közlekedés, hisz a borsos jegyára ellenére azt biztosítja, hogy a belváros és a város repülőtere között csökkenjen a taxiforgalom és ezáltal a közúti forgalom, ezt a misszióját sikerrel teljesítette is beindítása óta. Most azonban a buszsáv megszüntetésével pont a repülőtéri buszjárat legfontosabb tulajdonsága került veszélybe: a megbízhatósága.”

Nyitókép: Facebook/Vitézy Dávid

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2023. szeptember 01. 10:25
Igen, gyorsvasút kéne. De ha még nincs, akkor a busz a megoldás. A kretén állat meg lezáratja a buszsávot. Elmebeteg. Ilyen az, mikor az ideológia irányít egy embert a józan ész helyett. Szovjetunióban tudósok ezreit likvidálták, mert megkérdőjelezték Micsurin faszságait. Mert az alapján meg lehetett magyarázni, hogy minden ember átnevelhető "szocialista" emberré. Tehát a klasszikus genetika pusztuljon. Itt is megvan az ideológia: a kerékpár MINDENBEN JOBB minden más közlekedési eszköznél. Pont. Az mindegy, hogy nem tudsz vele élelmiszert szállítani a kisboltba, meg most ne soroljam, hogy mire nem jó, mert hosszú lenne. A lényeg az IGAZ HIT. Ha az vanb, akkor a valóság nem számít. Mondjuk így jár az, aki lecserél egy mérnököt egy szociológusra. :-)))))))))))))))))))))))))))))
Chekke-Faint
2023. szeptember 01. 06:22
Ahhoz, hogy már minden nemzetközi reptérre (nem csak fővárosi), gyorsvasút vagy metró vezet ezen kár rágódni.
backsplash
2023. szeptember 01. 05:56
Tehetségtelen, fasszopó banda.
Akitlosz
2023. szeptember 01. 04:20
2200 forintért a Volán 100-120 kilométerre szállít el. Az több mint egy megyényi távolság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!