Emlékszik még a katatüntetésen üvöltöző színésznőre? Szerinte a ValóVilágban kizökkentették a komfortzónájából

2023. augusztus 08. 16:12

A Reggeli című tévéműsorban elárulta, hogy valóban nem lenne rossz menő hollywoodi produkcióban szerepelni, mert színészkedni jó dolog, akkor ugyanis az ember nem a saját fejében van.

2023. augusztus 08. 16:12

VV Kriszti az RTL Klub Reggeli című műsorában elárulta, nehéz időket élt meg mostanában: a reality-ben kizökkentették a komfortzónájából, márciusban viszont vissza kellett térnie az otthonába és a hétköznapokba – szúrta ki a 24.hu Karnics Krisztina legújabb fellépését. A színésznő azt mondta, át kellett gondolnia, mibe fogjon, mostanra viszont elkezdett kitisztulni előtte, milyen pályákon is érezné jól magát.

A riporter kérdésre válaszolva elmondta, valóban nem lenne rossz menő hollywoodi produkcióban szerepelni, mert színészkedni, jó dolog, mert akkor az ember nem a saját fejében van. Mert én nagyon túlgondolok mindig mindent. Rettentően. Nagyon fent meg nagyon lent is. De szeretem amúgy, mert ilyen vagyok én

– fogalmazott VV Kriszti, majd arról is mesélt, két pólusa van, egy kreatívabb és egy humánusabb. Mindenképp szeretne emberekkel foglalkozni, tanul pszichológiát, illetve tetoválást. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. december 01. 17:54
Ahhoz ő nagyon kevés. Egy komolyan vehető színésznő nem varratja tele magát igénytelen tetoválásokkal.
Házam Hazája
2023. augusztus 08. 22:53
" akkor ugyanis az ember nem a saját fejében van" A fővárosi közgyűlés is színház?
reepcze
2023. augusztus 08. 20:33
Az ilyen "művésznők" megnyilvánulásai után mindig elmerengek: vajon ki lesz itt a Nemzet Művésze 10 év múlva?
OneiroNauta
2023. augusztus 08. 20:05
Az ő komfortzónája egy crack-tanya vagy egy alsó kategóriás pornó stúdió...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!