Volt pad, nincs pad – így érhet véget a napok óta tartó festékháború

2023. július 14. 14:56

A legutóbb piros-fehér-zöld színű padot pénteken elszállították.

2023. július 14. 14:56

Most már tényleg úgy tűnik, hogy a véget érhetnek a ferencvárosi szivárványos pad kalandjai. A pálya jobboldala péntek délután tett ki egy képet Facebookra, amelyen az látható, hogy a – most épp piros-fehér-zöld – padot felrakják egy kisteherautóra és elszállítják. 

Így sikerült megoldani a PADthelyzetet” – írja A pálya jobboldala. 

Legutóbb, július 13-án a Mi Hazánk Mozgalom festette át a szivárványszínű padot a magyar zászló színeivel.

 Ha szeretné felidézni, mi történt az elmúlt napokban a paddal, itt megtekintheti a Mandiner erről készült összefoglalóját.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook/Bede Zsolt

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2023. július 15. 12:15
Az emberek PADlizsén lila fejjel PADtantak föl a helyükről, a PADtanásig feszült a helyzetben, amit a ferencvárosi PADIsah, a PADtanásos, vén boszorkány okozott a PADjával. Meg kéne neki is PADtannia a PADjával együtt, mielőtt PADlót fog az egész kerület. A meleg kínPAD története nehogy a vérPADon végződjön!
papalimapapa
2023. július 15. 10:36
Nyílt provokáció volt az első pillanattól, akár a múltkori szivárványos amerikai szabadságszobor. Baranyi egy fogalmatlan, arrogáns gyökér proli. Érdemi tevékenységet felmutatni képtelen, félanalfabéta vasorrú bába. Idje, hogy Jancsi és Juliska végre bebassza a kemencébe! Hozzuk a tűzrevalót!
backstablive
2023. július 15. 01:56
Szoptok mocskos nogok
romanes-eunt-domus
2023. július 15. 00:48
Hát igen. Nehéz kilencmillió fasisztával szocializmust építeni, erre már Rákosi elvtárs is panaszkodott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!