Új Seriff a városban – Egyedül járőrözik az utcákon Kerepes polgármestere

2023. július 19. 20:34

Gyuricza László a saját jelenlétével szeretné biztosítani a városban élők szubjektív biztonságérzetét.

2023. július 19. 20:34

 

„Peches drogos, avagy Isten nem ver bottal...” – írta hivatalos Facebook-oldalára posztolt videójához Gyuricza László kerepesi polgármester, aki egyszemélyes járőrözésbe kezdett annak érdekében, hogy 

biztosítsa a városban élők szubjektív biztonságérzetét”.

A polgármesternek munkája is akadt, egy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lévő férfi keresztezte útját, aki akadályozta a közúti forgalmat. Gyuricza ezt követően hívta a rendőrséget, ami pedig ezután történt az az alábbi videóból derül ki:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. július 20. 10:47
Gyuricza László polgármester eddig minden közéleti megnyilvánulásával, a városa rendfenntartó törekvésével a legmesszebb menőkig egyet tudok érteni. Bárcsak sok ilyen lelkiismeretes és következetes polgármester lenne ebben az országban. Nehogy már azok diktálják a "közrendet", akik golyót ígérnek a polgármesternek!
robipecs-uj
2023. július 20. 08:28
"Egyedül járőrözik az utcákon Kerepes polgármestere" És az operatőr ott sem volt, ugye? Én amit látok ebből az alakból, hogy félművelt, tahó stilusú, aki tulterjeszkedik a feladatkörén, és önkényesen kioktató, utasitgat embereket. Nem egy szimpatikus karakter.
nemeth
2023. július 20. 01:04
Ez egy jó csávó! Nem mondom, hogy minden polginak ezt kellene csinálnia, de ő legalább csinál valamit. Ott segít, ahol szükség van rá...
Málaga21
2023. július 19. 22:59
Respect.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!