Szalai Zoltán és Köbli Norbert a Libri igazgatóságában

2023. július 26. 17:20

A munkában igazgatósági tagként részt vesz még Balogh Ákos, Starcz Ákos és Illés Géza Márton is.

2023. július 26. 17:20
null

Mint ismert, még júniusban szerződést kötött a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány leányvállalata az SQ Invest Kft.-vel a Libri Csoport 67,48 százalékos részvénycsomagjának adásvételéről.

Az MCC 2021 áprilisa óta kisebbségi részvényese a Libri Csoportnak, ebben az időszakban a vállalatcsoport óriási fejlődést mutatott fel, üzletileg és pénzügyileg még sikeresebbé vált – közölték korábban a felek. Az MCC részesedésének 98,41 százalékra történő növelésével a továbbiakban is stratégiai-pénzügyi befektetőként kíván hozzáadott értéket nyújtani a vállalatcsoport számára, a szakmai irányítás a könyvpiacon évtizedes tapasztalatokkal rendelkező menedzsmentnél marad.

Nemrég a Libri hivatalos oldalán megjelent, hogy változás történt a társaság irányításában is. Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collegium igazgatója lett az igazgatóság elnöke, és Köbli Norbert forgatókönyvíró is igazgatósági tag lett.

A munkában igazgatósági tagként részt vesz még Balogh Ákos, Starcz Ákos és Illés Géza Márton is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Befektetés a könyvek jövőjébe – a Libri Csoport többségi tulajdonosává válik az MCC

Az MCC 2021 áprilisa óta kisebbségi részvényese a Libri Csoportnak, ebben az időszakban a vállalatcsoport óriási fejlődést mutatott fel, üzletileg és pénzügyileg még sikeresebbé vált – közölték a felek. Az MCC részesedésének 98,41 százalékra történő növelésével a továbbiakban is stratégiai-pénzügyi befektetőként kíván hozzáadott értéket nyújtani a vállalatcsoport számára, a szakmai irányítás a könyvpiacon évtizedes tapasztalatokkal rendelkező menedzsmentnél marad.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2023. július 26. 20:10
Starcz a Fidesz-tulajdonú Index vezére, a Illés meg ügyvéd, Habony, Tombor, satöbbi vonalon, de volt már a Batthány-alapítványnál is.
lájkbajnok
2023. július 26. 18:23
Ezek kik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!