Reagált a Fidesz-KDNP a Momentum hétfői debreceni akciójára

2023. július 24. 21:03

„A balos aktivisták külföldi és budapesti atrocitásait importálja Debrecenbe a Momentum” – fogalmaztak.

2023. július 24. 21:03

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Debrecenben a polgármesteri hivatal előtt tiltakozott Mándi László és Szabó Bence, a Momentum két helyi önkormányzati képviselője. Több aktivista is csatlakozott hozzájuk. Blokádjukkal akadályozták a debreceniek ügyintézését és az önkormányzati alkalmazottak munkáját, mivel többszöri kérésre sem engedték be őket. 

Mint írták: „Az ajtó előtt ülve várjuk Papp Lászlót egy nyilatkozattal, melynek aláírásával vállalja, hogy népszavazást ír ki a városunkba tervezett méreggyárakról”.

Papp László „ajtaja nyitva áll előttük”

A Debreceni Fidesz-KDNP frakció a blokádakció kapcsán a haon.hu-nak azt nyilatkozta, „elítéljük azt a magatartást, amit Mándi László és Szabó Bence momentumos képviselők a mai napon tanúsítottak”.

 A helyi hírportál cikkéből kiderült, hogy Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere Budapesten tárgyalt, azonban amint értesült az esetről, 

azonnal felhívta Mándi László önkormányzati képviselőt, és felajánlott számára egy személyes találkozót, 

hiszen az ajtaja bármikor nyitva áll előtte, ahogyan bárki előtt. Mándi László nem adott egyértelmű választ arra, hogy él-e a felajánlott lehetőséggel.

A frakció közleményében kiemelte, „a Momentum képviselői hétfői cselekedetükkel egyértelművé tették, hogy a Budapesten és külföldön bevett politikai attrocitásokat szeretnék Debrecenbe importálni, ami méltatlan a debreceni önkormányzati képviselőkhöz”.

A blokádakcióról több felvétel is készült. Ezek közül egyet alább is megtekinthetnek:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. július 25. 10:35
Mennyi az infláció fideszes kutyák? Ja!!!!!!!! Mikor jön az Eus pénz fidesz barmai? Ja!!!! A futóbolnd gazdátok ismét nagyot villantott!
madas
2023. július 25. 09:12
Ha valakit gátolunk a szabad mozgásában az már bűncselekmény, nem?
madas
2023. július 25. 09:10
A Soros gyerekek azt szeretnék, hogy ne épüljön semmi gyár Magyarországon, hogy aztán ujjal lehessen mutogatni Orbánra, hogy milyen nagy a munkanélküliség.
AGab
2023. július 25. 08:36
Nekem nagyon tetszik a videó! Jól visszaadja, hogy általában a - fideszesek azok akik józanul érvelnek, - a momentumosok tökéletesen idióták, agyhalottak, - bár egyértelmű jogsértés történt buzernyákok részéről, de a rendőrség nem verette szét őket, - mégis a libernyákok azok, akik állandóan diktatúráznak :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!