Német újságíró: Az ellenzék a Huxitban reménykedik, hogy megszabaduljon Orbántól

2023. július 06. 11:08

A Die Zeit szerint Orbán Viktor élvezi a „lázadozó” szerepét.

2023. július 06. 11:08
null

A Die Zeit hosszas podcastban foglalkozik Magyarországgal és a magyar miniszterelnökkel, akiről azt írják: élvezi a „lázadozó” szerepét. Ezalatt értik, hogy a magyar fél több uniós elképzelést is blokkol, többek között a migrációs megállapodást, és az Oroszországot sújtó további szankciókat.

A legerősebb megnyilvánulás azonban az ötödik perc környékén hangzik el, amikor a német újságíró azt mondja:

Az ellenzék Magyarország EU-kilépéseben reménykedik, csak, hogy megszabaduljon Orbántól”.

A teljes beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.

Nyitókép: Mátrai Dávid

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2023. július 06. 21:55
Kiről beszélsz? Ja, hogy a hazaáruló rühes ellenzékről akik a ti rusnya náci pofátokban bízik, hogy kormánypuccsot hajtsatok végre a velejéig romlott korrupt Európagyilkos EP, EB rühes kutyákkal? Mellesleg van N.o.-ban mit sepregetni, sőt!, már lapátolni kell a szart, azzal foglalkozzatok! Mi van a terrorista kancellárotokkal aki Bidennek engedélyt adott az Északi-Áramlat felrobbantására? Vagy a korrupt Leyenetekkel? Vagy a merkelcsordával akik gyilkolják a német honfitársaitokat? stb.stb.stb.???? Lapároljátok csak a saját szarotokat, van mit!!!!!!!!!!!!
pipa89
2023. július 06. 15:12
Orbán tökéletesen tisztában van az erőviszonyokkal és azzal a ténnyel, hogy egy fecske nem csinál nyarat, ezért csak figyelni kell, hogy hol és kivel találkozik, ugyanis a napi szintű intézkedések, a kormányzás mellett, szépen építkezik. Szövetségeseket keres és csapatot épít.
pipa89
2023. július 06. 15:10
Hát arra várhatnak, mármint a Huxitra! Orbán egy kilométerről felismeri a neomarxista szagokat, a jogharmonizációs és csatlakozási parlamenti bizottság elnökeként és több évtizedes tapasztalattal nem fog kiszállni Európából, attól sokkal nagyobb kaliber ő, sztem arra vállalkozott, hogy megfordítja a "passzát szelet Európában". Ha van valaki, aki képes erre, akkor az ő. Minden bizonnyal.
Upuaut
2023. július 06. 13:09
A német logika és éleselméjűség már nagyon nem a régi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!