Levelet írtam Didier Reynders jogérvényesülésért felelős uniós biztosnak

2023. július 15. 09:55

Itt az ideje, hogy Brüsszel kifizesse a magyar embereknek járó forrásokat!

2023. július 15. 09:55
WEB_INRIKES
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Levelet írtam Didier Reynders jogérvényesülésért felelős uniós biztosnak, akit tájékoztattam arról, Magyarország maradéktalanul végrehajtotta az igazságügyi mérföldkövekben lefektetett valamennyi kötelezettségvállalását. 

Az igazságügyi csomag májusi elfogadását követően megtörtént a vállalások gyakorlati átültetése is a magyar igazságszolgáltatási rendszerbe, ezzel minden adott ahhoz, hogy a Bizottság elindítsa a Magyarországnak járó pénzek kifizetését. 

A magyar és európai baloldal nyomásgyakorlása és az uniós intézmények folyamatos időhúzása ellenére a Kormánynak sikerült a Bizottsággal szorosan együttműködve, a konstruktív szakmai párbeszéd keretében eddig minden vállalását teljesítenie, ezért Brüsszelnek a közeljövőben ki kell fizetnie a Magyarországnak járó uniós forrásokat.”

Nyitókép: Pontus Lundahl / TT NEWS AGENCY / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2023. szeptember 03. 13:20
Drogbának is írhatta volna, ugyanennyi eredménnyel.
omega
2023. július 25. 13:35
Be kell perelni az uniót kötelezettség szegés miatt, aztán ki kell lépni egyetlen fillér fizetése nélkül.
nguru
2023. július 16. 13:58
Tényleg köll a lé! Már a felcsúti stadion is omladozik! Elvégre csak 10 éve adták át, de már porlad! Kértek is rá pár száz millát! A kérődzők, meg ahelyett, hogy itt zajonganak, szervezzenek gyűjtést a Vezírnek! És igen: Brüsszel addig egy árva petákot se adjon, míg nem csatlakozunk az EU Ügyészséghez! Jucika meg örüljön, hogyha kimentik a Völner-ügyből! Persze csak ideiglenesen! Mert el lesz számoltatva ő is! Mert ugye mindig a fejétől büdös a hal!
hátakkor
2023. július 16. 09:43
"Magyarország maradéktalanul végrehajtotta az igazságügyi mérföldkövekben lefektetett valamennyi kötelezettségvállalását. " És ha nem, akkor el lehet kobozni más pénzét??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!