Kiderült, mi okozhatta a kislány halálát az egri bazilikánál

2023. július 09. 16:33

A helyszínre érkező mentők órákon át küzdöttek az életéért.

2023. július 09. 16:33

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, július 7-én, pénteken mentőhelikopter érkezett az egri bazilikához, miután egy négyéves kislány váratlanul rosszul lett és összeesett. A kislányt megpróbálták újraéleszteni, de már nem sikerült.

A TV2 Tények című műsora újabb részleteket közölt az esetről, amiből kiderül, hogy a kislány az utcán sétált az édesanyjával és a nagymamájával, amikor váratlanul összeesett. Azonnal kihívták a mentőket, akik esetkocsit és mentőhelikoptert is küldtek a helyszínre. Órákon át küzdöttek a kislány életéért, de nem jártak sikerrel. 

A TV2 információi szerint a kislány már régóta beteg volt, és szívleállás okozhatta a halálát. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. július 10. 09:14
A kis Dorina egyébként oxigénhiányosan született, beszélni nem tanult meg, valamint a lábát és a fejét sem tudta tartani, és epilepsziában is szenvedett. Az apuka elmondta, hogy a kislány, aki az édesanyjával élt, az otthonában lett rosszul. Az édesanya már napokkal korábban kórházba vitte Dorinát, mert nem érezte jól magát. A halálát tüdőgyulladás okozta. A fentiek fényében érthetetlen a dolog..
misi53-2
2023. július 10. 08:22
Ott van a kórház 300 méternyire ,miért kell helikopterre várni ? Mire beindítják , mire odaér ,stb érthetetlen!
Bambuci
2023. július 10. 07:17
Azt nem értem, hogy ebbe a qwa nagy hőségbe miért kell egy szívbeteg gyereket húzni vonni.
Obsitos Technikus
2023. július 09. 22:53
Legyünk őszinték, életképtelen volt eddig is. A hírek alapján arra a nagyon ritka szindrómára gondoltam, ami látszólag ok nélkül a hirtelen szívhalálok 80%-át okozza kisgyermek korban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!