Két holttestet és egy sérült férfit találtak Albertirsán

2023. július 01. 21:22

A kórházba vitt férfit jelenleg rendőrök őrzik.

2023. július 01. 21:22
null

A 112 segélyhívóra 2023. július 1-jén kora délután érkezett bejelentés – írta a Police.hu. A férfi közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg.

A helyszínre riasztott egységek

egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát.

A kórházba vitt, 35 éves férfit jelenleg rendőrök őrzik – közölte a Rendőrség.

***

 

Nyitókép: Police.hu

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2023. július 02. 09:32
"Plusz a libsik, de azok már eleve fertőzötten érkeznek a világra." Ez így mindent megmagyaráz, legalábbis a perspektívát illetően.
MyOp
2023. július 01. 22:57
Biztos, hogy az LMBTQRWZYXC propaganda jelenti a gyerekrkre és a családokra a legnagyobb veszélyt?
békalepcse
2023. július 01. 22:20
Garantáltan feltékenység. Ez a puhapöcsök rekciója ha kétségek gyötrik. A nőnek az a dolga, domináns viselkedésre sarkallja a pasit, a pasinak meg az lenne hogy megmutassa van vér a pucájában, de ne a családján! Mikor vitt virágot a csajnak? Mikor volt amikor azt mutatta, ha neked bvan igazad, akkor is én mondom rá az áment? A csajok ezt várják és nem azt hogy acsora után sörtől bűzlő lehelettel még egy numerát is elviseljen, amikor pipogya módon hazaérve kéri a papucsát,m vacsorát és a hideg sörét. Nőnek az ilyen nem élet.
BAJA
2023. július 01. 21:49
nyugodna békében
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!