Kerületeken átívelő hajszában, több gyalogost is majdnem elütött a 26 éves, bekábítószerezett sofőr

2023. július 14. 22:11

El akart menekülni az intézkedő rendőrök elől. Nem sikerült.

2023. július 14. 22:11

Egyszerű közúti ellenőrzésnek indult, brutális s életveszélyes hajsza lett belőle. Még 2021. február 4-én akartak rendőrök ellenőrizni egy 26 éves autóst a parkoló autójában, ám ő másképp gondolta. Az elkövető kábítószer hatása alatt, több kerületen át menekült a szirénázó rendőrautók elől, ennek során piros lámpákon, záróvonalon hajtott keresztül, az egyik járdára felhajtva pedig több gyalogost is majdnem elütött.

Egy gyermekével sétáló gyalogosnak félre kellett ugrania, hogy a férfi ne üsse el, a gyermekét pedig a ruhájánál fogva rántotta el az autó elől, egy harmadik gyalogos pedig az úttest mellett várakozó járművek irányába futott.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség az elkövetést beismerő férfit közúti veszélyeztetés bűntettével, valamint bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja, és vele szemben felfüggesztett börtönbüntetés, valamint pénzbüntetés kiszabását, továbbá a közúti járművezetéstől történő határozott idejű eltiltást is indítványozta.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BartSimpson
2023. július 15. 22:18
Friss hír: 2021 feb., eddig gondolkoztak rajta ? Vagy ez nem a "2 hét alatt rendet teszünk" része 😅
zrx8
2023. július 15. 15:13
Gondolom, valam Nyílt társadalom által szarrá érzékenyített posztkomcsi libanc bíró adta a felfüggesztettet.. hiszen ha drogos, jó eséllyel az ő kutyájuk kölyke..
zavulon
2023. július 15. 13:59
Ennyi? ...és mi a büntetése?
Emery4919
2023. július 15. 09:49
B+. Már lassan az is felfüggesztett lesz, ha valaki a körúton géppisztollyal lövöldöz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!