Hajnal Miklós a pénteki kordonpakolásról: Udvarias kordonbontás történt

2023. július 14. 08:59

A Momentum képviselője szerint a rendőrség és az aktivisták is udvariasak voltak.

2023. július 14. 08:59

Mint arról a Mandiner is beszámolt: pénteken megint építési kordont pakolt a Várban a Momentum, közben a kormány vidéken ülésezik. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Hajnal Miklós is értékelte az akciót

A lila párt akcióját Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője is értékelte. A politikus a Telexnek úgy összegzett:

rutinos kordonbontókként gyorsan, olajozottan ment az akció, a rendőrség is udvarias volt, az aktivisták is udvariasak voltak, összességében egy udvarias kordonbontás történt.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Földházi Árpád 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sober
2023. július 18. 06:30
te szerencsétlen közgazdász! szánalom mozgalom! miki, miki...!
Palmimi85
2023. július 17. 21:25
Ez úgy hülye, ahogy van, tetőtől talpig... Mehet kapálni, ahogy ezt anno Fónagy úr ajánlotta valamelyiknek...
Xplorator
2023. július 16. 15:15
Jöhetne végre egy udvarias pofánvágás a rendőrök részéről. Akár ólmosbottal is. Nem várom el hogy a kéztőcsontjaikat veszélyeztessék.
Hopszjuliska
2023. július 14. 11:15
Ha jól tudom, az építési kordon a balesetek megelőzését szolgálja! Akkor is ilyen büszkén vállalják a felelősséget, ha netán történne valami? Felháborító!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!