Megint építési kordont pakol a Várban a Momentum, közben a kormány vidéken ülésezik

2023. július 14. 08:27

A párt országgyűlési képviselője szerint a kordon a kormány politikájának szimbóluma.

2023. július 14. 08:27

Élőben közvetítette közösségi oldalán a Momentum péntek reggel, hogy ismét (a videót kommentáló személy szerint már nyolcadik alkalommal) kordont bontanak a Karmelita előtt. A párt videójában megszólaló Bedő Dávid szerint például a kormány „évek óta hazudik” arról, hogy az építési kordonok építési kordonok, míg Tóth Endre szerint a kormány politikájának szimbóluma a kordon.

Eközben a Kormány

A Momentum reggeli akciója közben a Kormány háromnapos maratoni kormányülést tart Sopronbánfalván. Az első órákról készült felvétel nemrég Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalára is kikerült. A videón többek között az látható, ahogy a miniszterek megérkeznek a helyszínre, és nekilátnak a tanácskozásnak.

Ezt is ajánljuk a témában

A rövid videóhoz a kormányfő csak annyit írt kísérőszövegként:

Magyarország békét akar, és nemet mond a migrációra.”

Sajtóhírek szerint a kormányülésen tárgyalhatnak az ukrajnai háború fejleményeiről és Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról is, emellett pedig minden bizonnyal áttekintik az EU-költségvetés kérdését és az uniós források helyzetét is.

A Momentum videóját a nyolcadik alkalommal megszervezett kordonbontásról itt tekintheti meg:

Nyitókép: Képkocka/Facebook-videó

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. szeptember 28. 15:40
Momentum üres fejek unatkoznak erőtől duzzadva magával nem tud mit kezdeni rombol kártékony .
Palmimi85
2023. július 17. 21:21
Ennek a pár hülye pöcsikének és puncikának végre el kéne mondani érthető módon - pl. én leültetném őket és százszor leíratnám velük, sk. -, hogy az építési területet a legnagyobb daru hatósugarában / munkakörzetében kötelező lezárni. Aki ezt nem teszi meg, munkavédelmi büntetésre "jogosult". Lehet, hogy a szexuálisan aberrált alakoknak jogai vannak, egy építés levezénylésével kapcsolatosan az építés menedzsmentjének a civil lakkossággal szemben pedig kötelezettségei, és a kordon építése egy ilyen kötelezettség...
Player1
2023. július 14. 13:08
Olyan, mint az ALKOHOLIZMUS! Nem tudnak LESZOKNI RÓLA! Betegség...
elfújta az ellenszél
2023. július 14. 12:47
Ezek olyanok mint a viccnyuvasztó Papp Jancsi. Orbánt utánozzák ők is éppen úgy mint Gyurcsány, de valahogy soha nem jön ki a poén. Ha valaki nem ismerné: Papp Jancsi a barátját kísérte vásárolni a Belvárosba. Barátja a feleségének kendőt vett ajándékba, s e szavakkal adta át: Hófehér kebledet lepi sálom. Papp Jancsinak megtetszett a szellemes mondat, ő is vett egy kendőt, s így nyújtotta át feleségének: Itt a cucc és le van pisálva a nyakad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!