Fejespárbajt villantott Orbán Viktor a Sepsi Arénából

2023. július 21. 22:39

Nem maradhatott ki a labdázás.

2023. július 21. 22:39

Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett legújabb bejegyzése szerint éppen a Sepsi Arénában tartózkodik. A miniszterelnök egy videót is mellékelt a bejegyzésében, amelyben egy fejespárbajt mutatott be.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2023. július 22. 10:05
"Nem voltam még húsz, midőn egy könnyű éjszakán, Egy Fradi győzelem" ... helyett..." Ott volt a postás, a rendőr, a villanyszerelő..." https://www.youtube.com/watch?v=1j-xMyONFtk
Átoperált Kiscsoportos
2023. július 22. 09:52
A felhőfejesek miatt már a Karmelitánál áll sorba a Barcelona, a 2 Madrid, a 2 Manchester, a Miami ...
Átoperált Kiscsoportos
2023. július 22. 09:52
Orbán szavahihetősége: Orbán 2008: "Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet 10 évre titkosítanak, hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan honnan, kik és hogyan befolyásolják az életünket, milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk Magyarország felemelkedését vagy éppen meggyengülését. Ez a mi életünk. Ez nem a kormány biznisze. Ez a mi életünk, kedves barátaim. És aki elveszi tőlünk és a választott képviselőktől a valóság megismerésének jogát, 48 órával az aláírás előtt jelenti be, hogy egyáltalán valami készülődik, az valójában puccsot hajt végre a magyar alkotmányos rend, a magyar népképviselők és az egész magyar néppel szemben. Mondjuk el: eddig és ne tovább!" --------- Fidesz 2015: "A korábban tervezett 15 helyett 30 évre titkosítottunk szinte mindent, nem csak a technikai kérdéseket, hanem az orosz-magyar alku részleteit, a megalapozó hatástanulmányokat és pénzügyi adatokat."
Zolotarjov
2023. július 22. 09:49
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!