Fasiszta hópihéknek nevezte a Fradi ultráit a momentumos országgyűlési képviselő

2023. július 18. 08:27

Azonban Bedő Dávid mindenkit megnyugtatott: nem minden heteró fasiszta!

2023. július 18. 08:27

TikTok csatornáján jelentkezett Bedő Dávid Momentumos képviselő, aki a Pride-felvonulás és a ferencvárosi LMBTQ-pad körül kialakult mizéria kapcsán osztotta meg gondolatait követőivel. 

Ismét rengeteg fenyegető üzenetet, kommentet kapok! Ezúttal a Pride-on elhangzott beszédem miatt, ahol teszem hozzá, semmilyen valótlan tényt nem állítottam”

– írja videójához, amelyben többek között a következő mondatok hangzanak el: „Na most első alkalommal a Fradinak a fociultrái festették át a padot. Azt gondolom őket lefasisztázni talán nem nagy túlzás. Aztám második alkalommal pedig a Mi Hazánkosok festették át. Megint csak azt tudom mondani, hogy a Mi Hazánk akár bátran is vállalhatná, hogy fasiszták. 

Szóval nem teljesen értem, hogy miért vannak megsértődve ezek a hópihék hogy le lettek fasisztázva, hiszen azok” 

hangsúlyozta Bedő, aki azonban a videója végén mindenkit megnyugtatott, amikor úgy fogalmazott: „Nem arról van szó, hogy aki heteró lenne, az fasiszta lenne. Szó nincs róla! Itt csak arról van szó, hogy kik festették át a padot, és nézzünk szembe a realitásokkal, ezek valóban fasiszták voltak!”

Bedő Dávid „felkavaró” videóját csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk:

@bedo.david Ismét rengeteg fenyegető üzenetet, kommentet kapok! Ezúttal a Pride-on elhangzott beszédem miatt, ahol teszem hozzá, semmi valótlan tényt nem állítottam. #bedődávid #momentummozgalom #pride #pridebudapest #fidesz #egyenlőség #beszéd #gyűlölet ♬ eredeti hang - Bedő Dávid

Nyitókép: TikTok

 

 

Összesen 317 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. július 20. 16:51
A globál-libernyákok jóvoltából, ma már a "fasiszta" kifejezés politikai értelemben nem negativ jelentésü. Ma már a pincérre is mondhatod, hogy "fasiszta", ha nem tetszett a koktél, amit kaptál. Ugyanis a globál-libsik ezt a szót már olyan sokszor használták tisztességes, demokrata, humanista gondolkodású emberekre, - pusztán amiatt, mert azok más véleményen voltak -, hogy a szó jelentése eltávolodott az eredeti jelentésétöl. "Fasiszta vagy" az tulajdonképpen azt jelenti, hogy nem hódolsz a globál-libernyákok eszemement hóbortjainak. Így tekintve a kifejezést, az inkább pozitivnak értékelhetö. Ma már a kérdés inkább az, hogyan nevezzük azokat, akik Hitler, Mussolini, Bandera stb. követöi voltak, illetve akik az ö rendszereiket akarják visszaállítani. Rájuk azt mondani, hogy "náci/fasiszta", a mai szóhasználat szerint megbocsátást jelentene. És ez nem megengedhetö.
Palatin
2023. július 20. 16:39
Fabulon a bőre őre, Bedő faszi nagyon dőre. Hogy megálljon a menet. Ejts fejére egy nagy követ,
Palatin
2023. július 20. 16:08
Nem minden hülye magyar Bedö Dávid, de minden magyar Bedö Dávid hülye.
alenka
2023. július 19. 21:31
Ez idióta buzi: most döbbentem rá,fasiszta vagyok,a családom...mindenki körülöttem.....( Utálom a fasizmust)ez a barom itt dobalodzik vele.... Nyissunk a sok buzinak koncentrációs tábort.....ha a hetero buzi. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!