Ezen somolygott együtt Demeter Szilárd és Karácsony Gergely

2023. július 31. 14:17

Megkérdeztük a PIM főigazgatóját, mivel derítette jókedvre a főpolgármestert a Művészetek völgyében. Az esetről a Telex közölt felvételt, aminek a balliberális oldalon nem mindenki örült. Sőt.

2023. július 31. 14:17
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

„Mit üzen ez a kép? Nekem semmi jót. Ugyanis nem tud olyan helyzet kialakulni, hogy egy a hatalom által fojtogatott főváros első embere bármilyen szituációban ilyen felhőtlenül vihogjon a hatalom egyik legostobább, legkegyetlenebb, legalja kiszolgálójának társaságában. Ha egyáltalán mutatkozhat vele egy képen az csak hivatalos fotó lehet, amit nem lehet félremagyarázni, de egy amúgy jó hangulatú vidéki koncerten?” fakadt ki Juszt László a Telex által közölt felvétel miatt.

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Juszt László

Facebook

Idézőjel

Ezzel az emberrel egy képen megjelenni árulás.

A portál olvasója által beküldött, a balliberális nyilvánosságban komoly turbulenciákat okozó fotón Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója és Karácsony Gergely szerepel, a cikk címe pedig:

Bomba hangulatban Karácsony és Demeter a Middlemist Red búcsúkoncertjén.

Juszt szerint árulás történt, majd feltette a kérdést: „Karácsony Gergely, van erre bármilyen elfogadható magyarázat?” A főpolgármester azóta nem reagált.

Íme a PIM-vezér magyarázata!

Megkérdeztük Demeter Szilárdot, mivel sikerült jókedvre derítenie a Művészetek Völgyében a volt miniszterelnök-jelöltet:

„Amikor a fotó készült, épp arról beszélgettünk, hogy a főváros főpolgármestere és egy fővárosban található intézmény főigazgatója nem beszélgethet egy koncerten a következő hónapokban. Azon somolygunk, hogy valószínűleg most fotóznak minket, a kép meg fog jelenni valamelyik portálon és

szét fognak szedni minket, amiért normális emberekként viselkedünk,

mindketten kedveltük és elismertük a Middlemist Red zenéjét.”

nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2023. július 31. 17:08
Karácsony nem ellenfél, hanem Magyarország ellensége, aki szorgalmasan végzi ki a fővárosunkat. Ezt ne feledjük. A VIP-szektorban meg óhatatlanul olyan férgekkel is találkozni, mint Karácsony, de akár Juszt is lehetett volna.
kobi40
2023. július 31. 17:05
Őzikegyilkos zokog.
jobbközépen
2023. július 31. 16:56
Csak annyit mondok " remélem a következő hasonló kép láttán megüti helyettem a guta " !
nagymester-b-2
2023. július 31. 16:31
El kell tüntetni képről valamelyiket. Sztálin elvtársatok is így előzte meg az ilyen félreértéseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!