Cserbenhagyásos gázolás a Budaörsi úton: meghalt a motoros

2023. július 28. 07:07

Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott.

2023. július 28. 07:07
null

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Budaörsi úton csütörtökön este – tájékoztatott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A rendőrség tájékoztatása szerint a motoros a helyszínen életét vesztette.

A Police.hu-n megjelent péntek hajnali közlés alapján eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak a Mercedes típusú autó és a motorkerékpár. Mint írták

 

a 27 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

 

Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és a sofőr felkutatását. A baleset után két órával az autó tulajdonosa telefonon jelentkezett a rendőrségen.

A 49 éves külföldi férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök; elismerte, hogy ő ütközött a motorossal. A sofőrt rendőrök a helyszínen a szondáztatták és a kiderült, hogy alkoholt fogyasztott.

A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van – közölte a rendőrség.

Nyitókép és képek: Police.hu

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
joabudin
2023. július 28. 11:42
A motoros biztosan lényegesen túllépte a sebességhatárt. Én még olyan motorost nem láttam a Budaőrsin, ami 70-el ment volna (ez lenne a megengedett). A motorosok mindig annyival mennek, amennyinél még nem félnek.
need-info
2023. július 28. 09:46
Hűvösre teszik pár évre, megérdemli, de ez már nem hozza vissza a motorost. Nyugodjék békében!
luxusbatar
2023. július 28. 07:59
Motorosként az életedet csak a defenzív vezetés menti meg. Azt kell nézned merre áll a kerék, merre néz az autó vezetője. SZEMKONTAKT, hogy biztos legyél benne, hogy látnak. Az alsóbbrendű útról kihajtó elnéz jobbra, majd balra....de a balról jövők miatt várni kell. Majd ismételt jobbra nézés nélkül belehajt a kereszteződésbe....mert hát 10 sec-el előtte onnen nem jött semmi. Motorosként láthatatlan vagy.
stormy
2023. július 28. 07:37
kevés dolog amit betartok a kreszben... de az egyik az, hogy nem iszom ha vezetek, a másik meg a piros lámpa. miden más csak irányelv
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!