Ceglédi: Márki-Zay kiábrándult egyáltalán a Fideszből?

2023. július 20. 13:26

„Mindig, mikor már épp világos lenne, hogy mennyi gond van a kormányzással, ezer a baj, a Fidesz körmére égnek a dolgok, megjelenik Márki-Zay” – írja a politikai elemző.

2023. július 20. 13:26
MÁRKI-ZAY Péter

Ceglédi Zoltán politikai elemző egy, a Népszaván megjelent cikkből idézett közösségi oldalán, miszerint, Márki-Zay Péter korábban többször is utalt arra, hogy árulók vannak az ellenzék soraiban. Megerősítette, hogy még mindig ezt gondolja, konkrét neveket csak azért nem említett, mert nem szeretne bíróságra járkálni, de véleménye szerint a tavalyi választási kampányban is voltak olyanok, akik valójában Orbán Viktort szerették volna hatalomban tartani”.

A megmondóember szerint „mindig, mikor már épp világos lenne, hogy mennyi gond van a kormányzással, ezer a baj, a Fidesz körmére égnek a dolgok, megjelenik Márki-Zay, és elkezd pletykálkodni az ellenzékről, hogy ő miket tud, csak jaj, nem mondja. Orbán meg köszöni szépen” – írja Facebook-oldalán Ceglédi.

Vajon ez a »hétgyermekes keresztény-konzervatív családapa« KIÁBRÁNDULT EGYÁLTALÁN a Fideszből?”

– kérdezi bejegyzése végén.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2023. július 20. 23:06
Túl sokat gondoltok a Fideszről. Kizárt, hogy akkora stratéga legyen köztük, hogy önös érdekből tartja Gyurcsányt, Gyurcsánynét, Márki-Zay Pétert. Ezek maguktól ilyen hülyék, nem pénzért.
Salitis
2023. július 20. 22:23
"Jó reggelt kívánok! Ébredni kéne már!" Maki-zaj a Fidesz beépített embere. Csak a hülyéknek nem nyilvánvaló. Czeglédinek is leesett már...
Aranyhal
2023. július 20. 21:07
És akkor ez a ceglédi még az értelmesebb fajta ellenzéki.
Qawsed
2023. július 20. 15:27
Ember ilyen hülye nekünk ingyen se kéne mint ahogy te se
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!