Életveszély: olajat locsoltak szét egy népszerű magyar útszakasz kanyarjaiban

2023. július 11. 10:04

A Magyar Közút munkatársai soron kívül megtisztították az érintett szakaszt.

2023. július 11. 10:04
null

Vasárnap reggelre veszélyessé vált a 1119-es út, miután valaki olajat locsolt szét a Bajna és Héreg közötti szakasz kanyarjaiban. Többen meg is csúsztak az olajtócsák miatt. Végül egy motoros hívta fel a rendőrség figyelmét a veszélyre – írta a Sportmotor.hu. Hozzátették, a közösségi médiában rövid idő alatt megindultak a találgatások, 

a feltételezések szerint valaki szándékosan öntött fáradt olajat az útra.

A Magyar Közút is értesült a szennyeződésekről, a társaság munkatársai gyorsan reagáltak, és soron kívül megtisztították az aszfaltot.

A Magyar Nemzet a történtek kapcsán megjegyezte, az 1119-es út Bajna–Héreg közötti szakasza kedvelt útvonal a motorosok körében. Egyelőre azonban nem világos, mi volt az elkövető motivációja, de többen úgy gondolják, 

az elkövető az erre közlekedő motorosokkal akart kiszúrni.

Büntetőeljárás indult ismeretlen személy ellen

A Kemma megkeresésére az ORFK Kommunikációs Szolgálata közölte, az Esztergomi Rendőrkapitányság ismeretlen személlyel szemben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást.

Nyitókép: Gyuricza Miklós/Kemma

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2023. július 11. 11:40
Pontosabban olajjal "z" betűt rajzolt az útra egy háborúpárti fideszes majom. Nem az a buzi volt, az itteni kommentfalról, aki minden üzenetét "Z" betűvel kezdi?
coyote-0
2023. július 11. 11:38
Mennyire kell gonosznak vagy hülyének lenni egy ilyen akcióhoz?
egon samu
2023. július 11. 10:56
A "locsolót" el kell kapni és emberölés kísérlete miatt rendesen megbüntetni. Ha naplemente után akárki is szabályosan közlekedve elcsúszik az olajfoltokon, halott is lehet belöle...
Upuaut
2023. július 11. 10:32
Szép is kiszúrás. Ha a motoros ráhajt egy ilyen olajfoltra, jó eséllyel eltaknyol. Ha a megengedett legnagyobb sebeséggel is megy, halálközeli élménye lehet. Ez a közlekedés biztonsága elleni bűncselekménynél kissé erősebb. Ez már gyilkossági kísérlet lenne, ha jók lennének a törvények.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!