Baranyi bekeményít: éjszaka is őriztetni fogják az LMBTQ-padot

2023. július 13. 11:53

„Júliusban szivárványszínű marad, aztán akár az önkormányzat segítségével is átfestheti bárki” – állítja Ferencváros polgármestere.

2023. július 13. 11:53
null

Úgy tűnik, Baranyi nem hagyja annyiban az LMBTQ-pad ügyét. Mint ahogy arról már beszámoltunk, számos átfestés után most ismét szivárványszínekben pompázik a pad, a jeles alkalomra pedig a Telex is kilátogatott, hisz maga a polgármester is úgy gondolta, az egész ügy ér egy sajtótájékoztatót. Ezen az eseményen Baranyi aztán tett is néhány erős kijelentést, például olyanokat, hogy

Júliusban szivárványszínű marad a IX. kerületi Tompa utcában található pad, 

ezen a héten még éjszaka is őriztetni fogjak. A jövőben viszont bárki átfestheti az önkormányzat támogatásával”.

Baranyi megköszönte azoknak, akik „nem adták fel” a pad folyamatos átfestésének az ügyét. Arról is beszélt, hogy most minden tele van a Pride-hónapra emlékeztető jelképekkel. „Látjuk, hogy sok ember van, aki ki szeretné fejezni az értékrendjét, az a baj, hogy mindenki ezen a padon szeretné, ennek szeretnénk véget vetni” – idézi a polgármestert a Telex.

Azt is mondta, hogy a pad „ebben a hónapban szivárványszínű marad”, de indítanak egy pályázatot, amivel mindig át lehet majd festeni az önkormányzat támogatásával. Erre civil szervezetek és akár labdarúgóklubok jelentkezését is várják.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. július 16. 00:30
Be leszel te még szivárványszínűre festve, aztán tollban meghempergetve...! Mellesleg: inkább a rothadó fogaidat csináltasd meg az állandó cirkusz helyett, és úgy általában is adhatnál kicsit a külsődre... :((
Józsi6
2023. július 15. 23:13
Hodásszal őrizteti ?
ZZJJ
2023. július 15. 17:24
A sok pénzt amit keresel te "Szörny" inkább plasztikára költenéd..... Néztél már tükörbe?? Hányadék a Pofád te aberrált Korcs..... A Padodat meg Őrizd TE magad! Aludj rajta inkább.
Nemkellnév
2023. július 14. 20:43
A,tej sem akar ma már kifutni(van aki érti a kifejezést?)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!