Az amerikai nagykövet a ferencvárosi szivárványpad „másával” pózolt

2023. július 17. 22:00

„Itt az ideje, hogy az Egyesült Államok megünnepelje az LMBT-családokat Magyarországon” – fogalmazott a nagykövet.

2023. július 17. 22:00
null

David Pressman a Facebookon jelentkezett be, és nem is akárhonnan. Az amerikai nagykövet a ferencvárosi szivárványpadhoz hasonló padon ülve jelentkezett a közösségi médiában. A ferencvárosi pad azért kapott komoly figyelmet, mert a közelmúltban

Ezt is ajánljuk a témában

 

azt egymás után festették különböző színűre. 

 

„Miközben a vezetők új törvényeket szorgalmaznak a gyerekek védelmében, a könyveket celofánba csomagolják, a könyvesboltokat pénzbírsággal sújtják a könyvek kihelyezéséért, a szivárványpadokat pedig tönkre teszik – itt az ideje, hogy az Egyesült Államok megünnepelje az LMBT családokat Magyarországon” – fogalmazott a nagykövet.

***

Nyitókép: Facebook


 

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cyrill
2023. július 18. 17:49
De most komolyan, az amcsik ideküldtek egy buzit nagykövetnek? :-DDDDDDDDDDDDDD
KBA98
2023. július 18. 16:27
It's none of his business, but if he's such a cretin, he should cover himself in the shit! It's none of her business, but if she's such a cretin, she should cover herself in the shit! Ki tudja melyikre hallgat!
Felvidéki MAGYAR
2023. július 18. 15:54
Na mostmár nagyon is itt van az ideje, hogy ezt az egyfolytában provokáló undorító buzit elzavarjuk a büdös πcsába amerikába! Valaki magyarázza már el hivatalos helyről ennek a fartúrónak, hogy ő itt nem helytartó, tehát viselkedjen végre nagykövetként, mert neki az a dolga! Elvárjuk, hogy tisztelje Magyarországot, a kultúránkat, a többezer éves kultúránkat! Mi nem vagyunk a világ csendőrei, mint ők! Ha erre nem képes, húzzon el a halál náthás f.szára! ELÉG VOLT!
catalina11
2023. július 18. 15:16
Az amerikai nagykövet a ferencvárosi szivárványpad „másával” pózolt------- Buziness is buziness...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!