Angyalföldi gyilkosság: elmeorvosi vizsgálat vár a gyanúsítottra

2023. július 21. 09:55

A T. Róbert munkanélküli volt, jelentős adósságokat halmozott fel, ismerősei pedig szerencsejáték-rajongónak nevezték.

2023. július 21. 09:55

A Magyar Nemzet információi szerint péntek délelőtt áll bíróság elé az angyalföldi gyilkosság 35 éves gyanúsítottja, aki a gyanú szerint múlt csütörtökön egy XIII. kerületi lakásban végzett a barátnőjével. Az ügyészség kezdeményezte a férfi letartóztatását, az indítványról pénteken dönt a bíróság. 

A portál azt írja, hogy T. Róbert, akit a rendőrség több napnyi hajtóvadászat után kapott el a III. kerületben, munkanélküli volt, az utóbbi időben jelentős adósságot halmozott fel, ráadásul ismerősei szerint szerencsejáték-rajongónak volt. A Magyar Nemzet úgy tudja, hamarosan elmeorvos is megvizsgálhatja a férfit. 

T. Róbert elfogása utáni kihallgatásán mindent beismert, végül őrizetbe vették. Bujkálása közben öngyilkos akart lenni, felment az északi összekötő hídra, ám végül nem merte megtenni.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Police.hu

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2023. július 22. 14:31
Máshol meg azt írták, hogy valami kormányzati informatikai cégnél volt valami aktatologató. (Nem, természetesen egyáltalán nem érdekes, hogy kormányzati, mielőtt valaki hülye belekötne, csak arra írom, hogy más hírek szerint volt állása.)
Nehidd El
2023. július 21. 13:06
Egyetértek: mikroszkóppal, apró szeletenként kellene megvizsgálni az agyát.
lájkbajnok
2023. július 21. 11:31
Emellet fehér, keresztény, heteró. Fradi- és magyar válogatott szurkoló.
altercat1
2023. július 21. 10:40
Nehogy már kimosdassák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!