Álprobléma

2023. július 20. 10:08

A balos politikusok még mindig azon a szinten topognak, hogy a bevándorlás szerintük álprobléma.

2023. július 20. 10:08
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„A vajdasági Oroszlámos nevű falucskában elegyedtem szóba egy helyi asszonnyal. Az utcában, ahol él, 25 évvel ezelőtt még minden házban laktak, manapság pedig jó, ha 4-5 házanként van lakó. A Délvidék keleti feléről nagyon sokan mentek el, a háború óta a legerőteljesebb elvándorlási hullám az elmúlt években zajlott le. 2015 óta elviselhetetlen állapotok uralkodnak Szerbia északi részén. A migránsok közti fegyveres konfliktusok mindennaposak. Nemzetiségi és vallási háború zajlik a különféle bandák között. Személyes tapasztalatból mondom, hogy tényleg durva a helyzet.

Immár 8 éve a vajdasági magyarok mindennap meg kell, hogy küzdjenek az idegenekkel, akik nem barátságosak, sőt egyre feszültebbek. Van köztük olyan, aki már hússzor próbált átjutni a magyar határkerítésen, sikertelenül. A sikertelenség okozta frusztrációt agresszió váltja fel.

Lopnak, erőszakoskodnak és lövöldöznek.”

Nyitóképen: Migránsok a Horgos és Mórahalom közötti határszakaszon. Fotó: REUTERS / Balogh László

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. július 20. 13:12
dani, probléma van a Vajdaságban? A szerb mutyi-haver nem oldja meg?
backdrive
2023. július 20. 11:33
A lassan 400 ezres kínai populációról esetleg valamit? Vagy azok nem migránsok?
connorj
2023. július 20. 11:10
Van itt egy másik probléma is....
pipa89
2023. július 20. 10:26
Nem véletlenül hallgatnak és elhallgatnak. Ez a megállapodásos kommunikációs séma migrációra. Amit tagadsz, az nem létezik, amit kimondasz onnantól létező probléma. Ugyan ki nem ismeri fel a neomarxista szép új világ újbeszél nyelvét itt Közép-Európában?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!