Álarcos katonák rendezték le az utcákon pusztító csőcseléket egy francia városban

2023. július 06. 15:22

A rendőrök hagyták, hogy a tengerészek beavatkozzanak, mert segítettek nekik, de később megállapították, hogy az álarcosok túl durván léptek fel.

2023. július 06. 15:22

Lorient kikötővárosában az ott állomásozó tengerészek tettek rendet – számol be az Euronews az AFP-re hivatkozva. A haditengerészet vizsgálja azokat a jelentéseket, amelyek szerint a nyugat-franciaországi településen álarcos és civilruhás katonák támadtak utcai randalírozókra. A Le Telegramme című lap felvételein maszkos, kapucnis sapkát viselő, úgynevezett „ellen-randalírozók” csoportjai verték a tüntetőket. Egy tiszt azt mondta, a rendőrök hagyták, hogy a katonák beavatkozzanak, mert segítettek nekik. 

Később a rendőrök megállapították, hogy túl durván léptek fel.

A haditengerészeti egység egy újságnak közölte, a bevetés nem az ő parancsukra történt. A város polgármestere, Fabrice Loher az AFP-nek azt mondta,  nem tudja megerősíteni a történteket, de ő is látott maszkos embereket, akikről azt hitte, szintén randalírozók. 

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 


 

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. szeptember 18. 18:10
"Túl durván" ??? Nekem apám úgy mondta, hogy először üss/rúgj akkorát, amekkorát csak bírsz, aztán egyre nagyobbakat.
Megtalálta
2023. szeptember 13. 23:14
Egyáltalán nem tartom rossz dolognak ezt, ha így megfékezik a balhézókat, de vajon a nagyságos EU ehhez mit fog szólni? Szerintem lapítani fognak, mint szar a fűben, Brüsszelben csak a kelet-európai országokkal geciznek "jogállamisági" címszó alatt. Hogy rohadnának meg azok a kétszínű pondrók.
korona.2.0
2023. július 08. 09:44
Nálunk az ellenzék vagyis helyesebben az ELLENSÉG a CSŐCSELÉK. Akik a korpa ("ellenzék") közé keverednek, azokat megeszik a disznók és disznószar lesz belőlük. Ne keveredjetek ROSSZ ("ellenzék") társaságba !
kalhana
2023. július 07. 22:17
Van egy olyan érzésem, hogy a közeljövőben egyre több ilyen hírt fogunk hallani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!