Megszállók zászlói a Városházán

2023. június 29. 06:23

Karácsony Gergely egy agresszív vallást és a magyarokat üldöző államot ünnepel.

2023. június 29. 06:23
null
Pilhál Tamás

„Karácsony Gergely kitűzte a Főpolgármesteri Hivatal épületére két kedvenc zászlaját: Ukrajnáét meg a szivárványosat. Nem először teszi. Szent meggyőződése ugyanis: őt négy éve azért emelte pajzsra a budapestiek szűk többsége, hogy egész nap facebookozzon, az autósoktól elvett sávokat a biciklistáknak adja, elgazosítsa a közparkokat (»méhlegelő«), valamint (de elsősorban) zászlókkal bíbelődjön. Nyilván ezt képzeli, különben miért csinálná?

A zászló: szimbólum. A sajátjainkat – az anyaországét, Erdélyét, Székelyföldét, a Felvidékét, Délvidékét, Kárpátaljáét, településein­két – különösebb alkalom nélkül is kitűzhetjük bármikor, hiszen magyarok vagyunk, a Kárpát-medence az otthonunk. Ünnepnap sem kell hozzá. (A mi házunkon egész évben leng a magyar zászló.) Ám aki idegen államok jelképeivel tapétáz ki magyar közintézményeket, ráadásul oly gyakorisággal, mint Karácsony Gergely (az ukrán mellett például már a kurd zászlóval is parádézott), az más okból teszi. Valamiféle kényszerbetegség, kóros megfelelni vágyás, csinovnyik ­lelkület állhat a hátterében. Érdekes, mindig pont azokkal a zászlókkal bohóckodik, amikkel a nyugati balliberális fősodor. Vajon miért?

Amikor a németek 1940. június 14-én egyetlen puskalövés nélkül elfoglalták Párizst, a Diadalívre máris kitűzték a horogkeresztes zászlót, s katonáik díszlépésben végigvonultak a Champs-Elysées-n. Franciaországot megszállták, beletaposták a földbe. Majd amikor a szovjetek bevették Berlint, ők is kitűzték a maguk sarló-kalapácsos, vörös zászlaját a Reichstagra – leggyakrabban az erről készült ikonikus fotóval kezdődnek a témáról szóló írások. Magyarország megszállása után negyvenöt évig nálunk is csak a szovjet lobogóval együtt szabadott kitűzni a magyart.

Idegenek zászlait rendszerint olyankor kell kitennünk, amikor nem vagyunk szabadok. Amikor katonai, gazdasági és/vagy szellemi megszállás alatt állunk. Karácsony Gergely – bár saját bevallása szerint háborúban áll Oroszországgal – katonailag egyelőre nincs megszállva, nem rabolták el egy ­T–72-essel, így marad a másik két lehetőség. Azt a hétfőn nyilvánosságra hozott titkos­szolgálati jelentésből tudjuk, hogy a választási kampányban létrehozott csapata, a 99 Mozgalom több mint félmilliárd forintnyi adományt kapott ismeretlen jótevőktől, Gergely szerint »mikroadományozóktól«.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. július 31. 10:12
Geli még nem tudja, hogy a fővaros az országé? Remelem, a kölykei mar a nematalakitason gondolkodnak!
Obsitos Technikus
2023. június 30. 13:40
Bronz? Egy másik barna anyag lesz az.
korona.2.0
2023. június 30. 11:02
Salamon király NEM IS LÉTEZETT ! Semmi nem támasztja alá a létezését. Csak egy hazug mese alakja. Hacsak nem a zsidók lopták a történetet az egyiptomi történelemből. A zsidók SOHA semmit nem építettek, nem alkottak önállóan. Csak PÉNZÉRT csináltak tetszetős, sőt nagyon tetszetős dolgokat és csak PÉNZÉRT gyógyítottak orvosaik nem zsidókat. Mindent, ami mögött zsidó van, az lopott, másolt, de torz, csúf és erkölcstelen. A zsidók SOHA nem éltek együtt polgári alapon. Nincs hagyaték náluk egy ország irányítására. Ez mind a mai napig jól látható. Vándorló, nomád, törzsi életmódot folytattak és teszik ezt ma is modern formában. A haza fogalmát a magyaroktól lopta bizonyos Hertzel Ferenc. Odáig az egész világot "lakták", ahogy ma is a többségük. Allandó kozmopoliták. A régi Jeruzsálemet sem ők építették. Semmit nem találtak fel, amire ráfogják, hogy az az ők találmánya, azt már a gójok előttük kitalálták és tőlük lopták el. Ez egy MÁSIK FAJ.
Mesterséges unintelligencia
2023. június 29. 18:04
Novák Előd lopott-e ma szivárványos zászlót? - Facebook https://www.facebook.com/novakheterovagyokelod/ Pihálon a sor, a 15 méteres létrát ingyen biztosítjuk Pihálnak a zászlóleszedéshez. Most mutassa meg, hazafi-e!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!