„Két dolog nagyon zavart, ami itthon körülvett: az egyik a közeg, a másik meg a stílus” – Náray Tamás kitálalt Friderikusznál

2023. június 05. 09:02

A divattervező Friderikusz Sándor műsorában mondta el, miért hagyta el Magyarországot.

2023. június 05. 09:02
null

„Amikor az alaptörvénynek az első formája megjelent, akkor én ebből azt éreztem ki, hogy vannak első osztályú, meg másodosztályú állampolgárok. Azok, akik a többséghez tartoznak, meg azok, akik a kisebbséghez” – mondta Náray Tamás festő Friderikusz Sándor podcastjában. Azt mondta, hogy nem akart olyan közegben élni, ahol „bármi miatt is”, de másodosztályú embernek tekintik. 

Majd arról is beszélt, hogy zavarták a kisebbségek – például az egyedülállók és a másfajta szexuális orientációjúak – elleni különböző „retorziók”.

Azt is elmondta, hogy „nagyon nehéz volt elhagyni a hazáját és külföldre, egy vadidegen országba költözni”, de a saját érdekében meg kellett tennie. „Elment belőlem az elkeseredettség, mert úgy nem nagyon láttam a jövőmet, és nyugodtabb is lettem, meg egy kicsit magabiztosabb is. Több elismerést kaptam kint, ismeretlenül, váratlanul” – fogalmazott.

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. június 07. 20:28
Már csak kint buzul tovább.
Syr Wullam
2023. június 05. 12:11
Kiss Tibor Noénak sikerült elmenekülni Szlovéniába Szlovéniába, Péterfy Gergelynek Olaszországba, ennek a néninek Spanyolországba. Nem szar az élet, na. :-)
ihavrilla
2023. június 05. 09:46
Ennek is már nehéz lesz hülyébbnek lennie. Vagy csak gerinctelen hazudg senkiházi.
Drágha Márió
2023. június 05. 09:26
Milyen retorziókról hadovál ez a genetikai zsákutca? Nem a középkorban élünk, Náray szexuális irányultsága az égvilágon senkit nem érdekel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!