Az ISZOMM taggá fogadja Mr. Beant

2023. június 05. 13:56

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom tiszteletbeli tagi címet adományoz Mr. Beannek, aki eredendően Rowan Atkinson néven szerzett villamosmérnöki diplomát.

2023. június 05. 13:56
null

Bíró Zoltán, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alelnöke a Mandinernek is eljuttatott közleményében jelezte, hogy  tiszteletbeli tagi címet adományoznak Mr. Bean-nek, aki eredendően Rowan Atkinson néven szerzett elektromérnöki diplomát.

A művész legutóbb épp azt találta meghirdetni, amit az ISZOMM is mélyen vall, hogy a jövő a hidrogénhajtásé, illetve a szintetikus üzemanyagoké”

– jelezték.

Bíró Zoltán kijelentette, hogy a szintetikus üzemanyagokhoz szélből nyert áramra, vízből bontott hidrogénre és levegőből kivont széndioxidra van szükség, tehát a közismert belsőégésű motorok működése környezetileg körforgásossá tehető. Állítása szerint ezzel szemben a kőolajalapú üzemanyaggal, illetve még inkább a ma ismert akkumulátorokkal való közlekedés végzetes zsákutcának bizonyul.

„Szél, víz és szén-dioxid Magyarországon is van, ezért az ISZOMM felhívja a kormányt, hogy a lepukkant akkumulátoros technológiák majmolása helyett a jövőt jelentő innovációkra fordítsa a figyelmét, s olyan beruházásokat támogasson, amelyek a hidrogén-alapú jövőt szolgálják! Az ISZOMM eleve elhárítja azokat az ellenérveket, amelyek a szintetikus üzemanyagok viszonylagos drágaságát lovagolják meg, ugyanis kezdetben minden innovatív megoldás drága, s csak az elterjedésük során válnak olcsóvá” – közölték.

Nyitókép: Universal Pictures / Collection ChristopheL via AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2023. június 05. 20:57
Ez, egy ennyire komoly párt.
orygabor
2023. június 05. 20:27
Talán ő is a bioetanol rabja, mint Tibor?
véna
2023. június 05. 19:42
ISZOMM tehát VAGYOKK
kvmny
2023. június 05. 17:56
Nagyon fog örülni egy komcsi, kádárista párttagságnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!