Aczél Györgyöt élteti az Amerikai Népszava

2023. június 13. 22:03

Kiverte a biztosítékot, hogy az MCC leányvállalata megvásárolta a Libri többségi tulajdonát.

2023. június 13. 22:03
null

Az Amerikai Népszaván megjelent egy cikk, amelyben amellett, hogy nemtetszésüket fejezik ki azzal szemben, hogy az MCC leányvállalata, az SQ Invest Kft. megvásárolta a a Libri Csoport 67,48 százalékos részvénycsomagját,

egyenesen Aczél György méltatásáig mennek.

Az írásban kifejtették, hogy Aczél Györgyhöz még csak hasonlítani sem lehet, mert Aczél György hozzá képest egy végtelenül művelt, nagy tudású, tájékozott, saját világnézettel rendelkező, humanista ember volt, akinek még saját pártján belül is önálló mozgástere volt, aki a párt ideológiájával ellentétes nyugati kultúrát és

a polgári társadalomtudományok remekműveit sem rejtette el a magyar értelmiség elől.

„A Fidesz kultúrpolitikája ehhez képest maga a középkori inkvizíció és a náci sötétség ideológiai keveréke, amit Orbán Balázs és intézménye képvisel, hirdet, terjeszt és gerinc nélküli lakáj módjára kiszolgál.” – olvasható a cikkben.

 

***

Nyitókép: Wikipédia

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. június 14. 16:21
A NER "kultur"pápáihoz képest Acél az értelem és tisztesség szobra lehetne!
nyoooc
2023. június 14. 08:52
Mi ebben a meglepő? A Népszava az a Népszava.
Szilágyi Miklós
2023. június 14. 08:38
Csak akkor ugye nem volt ellenzéki sajtó, most meg több tucat újság, több száz blog, tematikus videó csatorna, stb. több tv stb. van az ellenzéknek.
zakar zoltán béla
2023. június 14. 08:37
Hallod-e Ildikó néni: Nem rozsdás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!