Nem mindennapi cikcakkozást mutatott be a sofőr a motoros kárára

2023. június 14. 14:18

A motoros a végén már nem is tudta megőrizni hidegvérét.

2023. június 14. 14:18
null

A Budapesti Autósok töltött fel YouTube-csatornájára egy fedélzeti kamerával készült felvételt, ahol nem mindennapi cikcakkozást hozott össze egy Honda Jazz Siófokon. A mögötte haladó motoros rövidesen el is vesztette türelmét. A felvételt készítő szerint a Hondát egy idős férfi vezette, szerinte ebből adódtak a furcsa manőverek.

A felvételt itt tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. június 15. 11:12
Majd figyeld meg, hogy a záróvonal nem szúrja ki a kereket, amikor nincs forgalom. :P
chief Bromden
2023. június 14. 19:01
PÁV vizsgálat mindkettőnek.
kulszek
2023. június 14. 17:53
Aki folytonos záróvonalon átmegy (mint háromszor a Hondás) az azonnal le kell adja a jogsiját, a Kresz is ezt mondja és minden országban ez a szabály. A körforgalmat nem véletlenül vonalazták úgy, hogy első felében folytonos azután szaggatott a vonal. Ahol szaggatottá válik a vonal, ott kinek van elsőbbsége körforgalomban? Ezt kevesen tudják! Aki meg nem tudja tartani a sávját, azt alkohol és drogtesztnek is alá kell vetni, a jogsibevonás mellett. A motoros is sáros követési távolság be nem tartása és agresszivitás miatt. Fölösleges ugrálni, a bácsi attól nem fiatalodik meg.
Bell & Sebastian
2023. június 14. 17:21
Már közepes tapasztalattal is kiszűrhető a forgalomban az alkalmatlan sofőr, aki nem feltétlenül mazsola. Meg a telefonáló, a beszélgető, az otthon maradt szemüveges, az éjszakai rettegő, a szürkületben béna, a hebrencs, a vén tata, a bátor, a csőlátású mamóka, a kormányharapó koncentráló, a kígyózó traktoros, az átláthatatlan fekete, az index nélküli BMW, és a többi. Az ilyen ne legyen se előttem se utánam, mert potenciális veszélyforrás. Ezért kell megelőzni, hogy legalább elöl tisztuljon a kép. De van olyan aki személyes sértésnek veszi és kezdődik a vetélkedő. Nem szabad belemenni, mert motorral esélytelen. Aránylag hosszú motoros pályafutásom alatt kétszer fordult elő ilyesmi itthon, külföldön egyszer. Volt egy francia lakóautós, egy magyar BMW és egyszer racsing-tuning cigányok a csotrogánnyal. Nem sok, de van egy szint, amikor teljesen elfogynak. 200 lóerő fölött már egy sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!