Komoly osztalékot vett ki a Videómániából Dancsó Péter

2023. június 01. 10:08

A videóblogger korábban többnyire filmkritikákat, paródiákat készített. Friss, közéleti témájú videói baloldali elfogultságát tükrözik.

2023. június 01. 10:08
null

A Dancsó Péter Videómánia Youtube csatornájához tartozó Videómánia Hungary Kft. 123 százalékkal növelte nettó árbevételét 2022-ben az előző évhez képest. 14,3 millióról 31,9 millió forintra – derítette ki a Magyar Nemzet.

A youTuber cégének nyeresége pedig még a nettó árbevételnél is nagyobb mértékben – 160,88 százalékkal – emelkedett, és meghaladta a 25 millió forintot. Az adózott eredmény bekerült az osztalékalapba, amely így elérte az 52,7 millió forintot. Ebből 50 millió kifizetésre került.

A 36 éves videóblogger eleinte többnyire filmkritikákat, paródiákat töltött fel csatornájára, az utóbbi időben viszont egyre többet foglalkozik a közéleti kérdésekkel, amiből nyilvánvalóan látszik baloldali elfogultsága.

A tavaly áprilisi országgyűlési választásokon Márki-Zay Péter mellett kampányolt, majd a következőképp magyarázta az ellenzéki jelölt bukását: 

„Végre most volt a választáson egy független, becsületes, hiteles jelölt, aki meg tudta fogni a fiatalokat. Egy korrekt arc állt szembe a korrupt, gőgös bulikkal szemben.” 

Nyitókép: Facebook/Dancsó Péter Videómánia

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik