Így kezdődött

2023. június 02. 17:36

Ebben a hónapban lesz tíz éve annak, hogy a friss indexes újságírókat Szántódról én vittem át Szárszóra, Farkasházy Tivadar legendás kertjébe.

2023. június 02. 17:36
null
Hont András
Hont András

„Így kezdődött.

Ebben a hónapban lesz tíz éve annak, hogy a friss indexes újságírókat Szántódról én vittem át Szárszóra, Farkasházy Tivadar legendás kertjébe. (Ami persze azt is jelenti, hogy ez annak is tízéves évfordulója, hogy a daliás balliberális értelmiség azt a tapasztalatot vonta le a NER-ből, hogy össze kell hívni a szárszói értekezletet. Szárszót leszámítva ma is ebben vannak). Az egyik indexes úgy gondolta, hogy lefotózza Farkasházyék vécéjét, és a kép meg is jelent az Indexen, mire őket kidobták. Ma viszont a fotót készítő Német Tamást a Telex főszerkesztőjévé választották.”

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. június 04. 22:22
Mit sem ér a hősiesség, ha nem szartatok bele Mimi budijába :-)
KBA98
2023. június 03. 16:22
és? azóta mi lettél?
Bögre
2023. június 03. 14:59
Ebben a hónapban lesz tíz éve annak, hogy a friss indexes újságírókat Szántódról én vittem át Szárszóra, Farkasházy Tivadar legendás kertjébe. Hont, akkor te is egy kommunista voltál/vagy?
machet
2023. június 03. 13:58
És akkor ezzel most mit is akartál mondani Hont?Segíts.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!