Ferencz Orsolya veszi át Bajkai István mandátumát

2023. június 07. 06:53

Ferencz Orsolya eddig miniszteri biztosként tevékenykedett.

2023. június 07. 06:53
null

Kiadta Ferencz Orsolyának az áprilisban elhunyt Bajkai István országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) kedden.

A 2022-es parlamenti választáson a Fidesz és a KDNP közös listájának 21. helyén mandátumot szerző Bajkai István április 22-én elhunyt.

A jogszabály szerint a listán szerzett mandátum megüresedése esetén a jelölőszervezet nevezheti meg, kinek kéri kiadni a mandátumot. A közös pártlistát állító jelölőszervezetek az elhunyt képviselő helyére

a pártlista 58. helyén szereplő Ferencz Orsolyát jelentették be a megüresedett mandátum betöltésére.

Mivel a bejelentés megfelelt a törvényi előírásoknak, az NVB 15 igen szavazattal meghozta határozatát, amiben kiadta Ferencz Orsolyának az országgyűlési mandátumot, közölték.

(MTI)

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner.hu

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. június 09. 09:17
Gratulálok! Jó választás!
dezilluzionista
2023. június 07. 14:03
Egyenkáder.
salamonhihii
2023. június 07. 13:40
Höhöö...újabb laposfölddíjas várományos , nyilas agybajos höhöö..Ez egy vakhitbuzgó orbanista, a hír TV-n szokott vergődni. Jól beleillik a csürhébe. Valamelyik nap véletlen a rémHír tv-re kapcsoltam, és ott adta elő magát. Egészen elképesztő módon tud gyűlölködni, tényeket elhazudni, kiforgatni. Méltó társaságba fújja a szél 135.-nek az űrbiztos szemetet is.Orsolya néni nem fog kilógni a sorból, ezt már mindenki nyugodtan boritékolhatja.Ez a banya egy véresszájú okostojás, aki imádja osztani az észt és mindenről az jut eszébe, hogy üldözik a keresztyény magyart. A zürbiztos havi pár milláért ugyanúgy fogja nyomkodni a gombot a parlamentben,(azt szavaz meg majd ő is amit a csuti varangykirály óhajt) mint a fidesz-KDNP moslékkoalició többi tagja. Emberileg egy nagy nulla, ő is orbán egyik leghűségesebb, legszervilisebb,és leglojálisabb szolgája, talpnyalója, és propagandistája. Néha beleszoktam nézni a HÍR(hamisító) TV-be, és amit ott összehord, összehazudik ez a némber az nem sámli, kifordul tőle a belem. Orsinak max. annyi köze van az űrkutatáshoz, hogy neki is van fekete lyuka. jó döntés...egyértelműen növekszik a fidi frakció IQ-ja...én Selmeczi Gabriella mellé ültetném, hiszen milyen szép mikor viccelődik a Viktorovics főnök, és mögötte mosolyognak a szőke gráciák. Örkény sírva kaparja a koporsót Jajj..jajj mi lesz most a zűrrel? Hát űr az van, elég nagy és folyamatosan tágul. A fejekben. Közelről tanulmányozhatja a mameluk társai fejében tátongó űrt.höhöö..
Jaznaju
2023. június 07. 13:28
Intelligens, tanult, értelmes, emberi. Csak gazdagodunk vele. Köszönjük, hogy értünk fog helytállni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!