DopeMan elmagyarázta, hogy miért vesztesek a neki beszólogató kommentelők

2023. június 21. 12:42

A rapper szerint csak egy dolog segítheti át az embert a hétköznapokon: a fainság!

2023. június 21. 12:42
null

DopeMan legújabb videójában azt próbálta meg elmagyarázni az őt politikai megnyilvánulásai miatt kritizáló kommentelőknek, hogy akármiért is bírálják őt,

mindig is a vesztesek oldalán lesznek. 

„Neked a Ronald Reagan is lehetne itt elnök, vagy akárki, akkor sem lenne jó. Mindig a veszetesek oldalán állsz, és tudod miért? Mert magadból csinálsz vesztest. Mert olyan energiákat gerjesztesz, amik megbetegítenek, és még inkább csőlátásúvá tesznek. És ez egy ilyen ördögi, pokoli folyamat, amiben löki, löki, löki le magát az ember a mélységbe” – fejtette ki véleményét a rapper, majd megjegyezte azt is: csak egy dolog segíti át az embert a hétköznapokon, az pedig a fainság!

A videót alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. június 22. 20:01
Te hat osztályos rühes törpe cigány! Mikor jön az Eus pénz nagy Nemzeti Dop geci? Ja!!!!!!!!!!!!!!!
dezilluzionista
2023. június 22. 10:04
Opportunista.
síróbohóc
2023. június 22. 09:42
Ez a Dopeman ... ez ilyen szellemi vezetőtök nektek? Ennyire nyomorúságos az élet vidéken?
gekk
2023. június 22. 06:47
Pityinger megtért Rájött, mint a többi hozzá hasonló kurzusszoponc, honnan lehet a legkönnyebben, munka nélkül közpénzhez jutni. Mindenkin meglássa, fog ez még vmi pénzdíjat kapni a feledhetetlen, ország és jövőformáló szoponccá válásáért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!