Visszaszólt a kormány David Pressmannek

2023. június 17. 15:11

„A nagykövet úr háborúpárti” – közölte a magyar kormány.

2023. június 17. 15:11
null

David Pressman a Budapest Pride fesztivál megnyitóján így fogalmazott: „Nem számít, hány, a magyar kormány által gyártott, brüsszeli bombákról szóló plakát díszeleg a városban egy adott pillanatban, a valóság az, hogy

nem csúszik hason Soros György előtt, és nincs kiszolgáltatva teljhatalmú összeesküvő hatalmaknak.”

A Kormányzati Tájékoztatási Központ a Magyar Nemzet megkeresésére közölte: 

Az ő érdekük az, hogy a háború elhúzódjon és minket is bele akarnak sodorni a háborúba.”

A nagykövet úr háborúpárti – ezzel foglalta össze a véleményét a kérdés kapcsán a magyar kormány.

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. június 18. 12:15
Mit mondhatna mást az, akit azért választottak ki és küldtek Bp-re, hogy "terjessze az Igét" ? A többi EU-tagországban csupán 1 ( egy) délután (főleg szombat délután) tartották meg az "előírt és kötelező" RAVE partykat kezdve Rómától Tel Avivig, a cég a másság reklámozása, az egynemű szerelem toborzására, a bérelt anyaméh kiterjesztésére. Mert nekik JOGUK VAN, a kiskorúnak és a biológiai anyának NINCSENEK.
Bokros Birka
2023. június 18. 11:15
Ami Go Home/ - buzulmániába.
bagira
2023. június 18. 00:47
Pressman nőneműnek vallja magát feleségnek , de hát nincs rajta egy női vonás vagy öltözet , genetikailag férfi pofaszőr ádámcsutka slicces nadrág látható . Az hogy másik férfi társával mit csinál az nem jelenti azt hogy nőnemű . Egy férfi és egy nő teljesen másképp működik szexben mint két férfi . Pressman járt már nőgyógyásznál , megvizsgáltatta magát , havi menzesszel minden rendbe , terhességi tesztet végzett már magán , vagy 46 évesen klimaxol ?????? Pressman elvtársnak ezeket a kérdéseket valaki tegye már fel .
tapir32
2023. június 18. 00:12
Az emberek további halála és megnyomorítása nélkül kell rendezni a helyzetet! Ehhez felnőtt emberek kellenének továbbá az, hogy egyesek profitja ne legyen fontosabb, mint mások élete. A háború pártiak könnyen abban a helyzetben találhatják magukat, hogy az ő életüknél is fontosabb mások profitja. Jól átvágták az ukránokat, amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapda helyzetből a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út. Senkit nem érdekel, hogy miért akarod mások halálát! Te is háborút akarsz Putyin is háborút akar, akkor ugyanúgy mások halálát akarod! Aljasság! A tűzszünet a megoldás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!