Csintalan: Nekem van szexuális életem (VIDEÓ)

2023. június 29. 07:49

Az MSZP-be frissen visszalépett politikus a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában hozta szóba nemi életét.

2023. június 29. 07:49
null

A Magyar Hang legfrissebb Kötöttfogás Extra című műsorának meghívott vendégei Csintalan Sándor, Dévényi István, Konok Péter és Puzsér Róbert voltak. A fő téma az oroszországi aktuális helyzet volt, de szóba kerültek belpolitikai témák is. 

Az MSZP-be frissen visszatért Csintalan Sándor egy adott résznél arról beszélt,az a anarchistákkal az a gond, hogy szeretnének valahová ők is belépni, de ha nem kapnak azonnali hatalmat inkább „párton kívül szerencsétlenkednek”. Az anarchisták helyzetét az olyan férfihoz hasonlította, aki vágyik a szeretett hölgyre, de soha nem kaphatja meg. 

Konok Péter erre reagálva viccesen megjegyezte „neked már annyi nőd volt”, utalva arra, hogy Csintalan több pártban is megfordult, volt ahol többször is.

Csintalan először félreértette a célzást, és a saját nemi életéről kezdett beszélni. „Hála Istennek" – mondta, majd, mikor a többiek tisztázták neki, mire is gondolt Konok, azért azt még hozzátette: „Nekem van szexuális életem”.

Nyitókép: Youtube/képernyőkép

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. július 15. 09:28
Olyan mint Gréczinek?
machet
2023. július 13. 19:46
Egy azért biztos Csintalan.Te egy jó nagy barom vagy.
moricka13-3
2023. július 11. 03:42
Csintalan, hiába kelleted és mórikálod Magad, Rád sincs szüksége már, nemhogy a Világnak, még a megveszekedett kutyáknak sem a hiteltelen életed bűnei és árnyai okán!
Martell 2
2023. június 29. 22:14
A kutyádat baszod kopasz ? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!