Ferencz Orsolya felvette a parlamenti mandátumát

2023. június 12. 15:04

Az áprilisban elhunyt Bajkai István képviselői helyét kapta meg.

2023. június 12. 15:04
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, június 6-án, kedden a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) kiadta Ferencz Orsolyának az áprilisban elhunyt Bajkai István országgyűlési képviselői mandátumát.

Az eddig miniszteri biztosként tevékenykedő politikus június 12-én, hétfőn kezdte meg hivatalosan a munkáját az Országgyűlésben, azzal, hogy letette képviselői esküjét. Többek között Nacsa Lőrinc is gratulált neki, és üdvözölte a parlamentben.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Nacsa Lőrinc Facebook-oldala

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. június 13. 10:04
....GRATULÁLOK.....( a frizura nem az igazi )
ViolaFerro
2023. június 12. 22:24
Kivételes intellektusú hölgy. Számomra ezért érthetetlen, hogy a nyilvánvalóan EU- és nyugatellenes, manipulatív, a lakosságot félrevezető kormányt támogatja.
olajfa1
2023. június 12. 18:35
Jó munkát, és sok sikert kívánok!
Menhetten
2023. június 12. 18:13
Valamelyik csatornán láttam nyilatkozni. Egyfolytában félre volt hajtva a feje, úgy beszélt.. Ezt a nőt nézni 1 percnél tovább igazi kínzás.. Amilyen magabiztos felsőbbrendűséggel védi a gazdit és a csürhéjét, miközben lefolyik róla, hogy semmibe nézi azokat, akik nem nyalják a segget, amiből ő él... na az erős..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!