„A parizeres kifli után mit hörpintett elnök »elvtárs«?” – kitört az adok-kapok Jakab Péter és a jobbikosok között

2023. június 10. 10:03

A párt korábbi elnöke szerint Ander Balázs és Hont András „egy csapat”.

2023. június 10. 10:03
null

„Amikor a Jobbik alelnöke népszerűsíti Deutsch Tamás volt kampányfőnökének, a fideszes Hontnak a posztját” – írta közösségi oldalán Jakab Péter a Nép Pártján mozgalom vezetője. Ander Balázs, a Jobbik jelenlegi alelnöke ugyanis megosztotta Hont András reakcióját Jakab Péter azon bejegyzésére, amely arról szólt: egy éve hagyta ott a Jobbikot, és ezzel a párt „meghalt”.

Jakab Péter Facebook-posztját azonban nem hagyta szó nélkül Ander Balás, aki hozzászólásában a következőt írta:

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

***

 

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2023. június 10. 15:25
A választók mindkettőt lehúzzák a WC-n. Ezt már 2022-ben megtették, de Gyurcsány megmentette őket. Ahogy elnézem, mindkettőnek megmondhatta, hogy az volt a vége.
Natila
2023. június 10. 15:18
Hasonlít a "nép szolgája" bohócára, felfedezték azt ma holnap világháborút csinál, hogy mért nem hagyják békén a népet?
Perczel Éva
2023. június 10. 14:51
A "veszett fejsze nyele" párt elnöke ( Gyöngyösi Márton) ma reggel a Lehel Piac előtt pózolt saját fotósainak, és írt alá saját magának valami ívet Tóth Józsi kerületében. Legalább van humora!
szürkeSzarvas
2023. június 10. 14:20
A Jákóbnak kampó basszó. Mehet vissza Miskolcon a Derdák cigányiskolájába nevelőnek-ahol a purdék kiköpnek,ha meglátják. Nem lesz elég zsé-az Enci is elhúz,mint a szél-az ánuszával tehetősebb gádzsót "kényeztetve". Igy múlik el a világ dicsősége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!