Ungár Péter a Momentumról: Egy párt, ami nem tudja elmondani, hogy mivégre van a világon

2023. május 16. 19:26

Ungár Péter szerint nem kell hasra esni attól, hogy valaki arrébb rak egy kerítést.

2023. május 16. 19:26
null

Senkit nem érdekel, ki mit bojkottál, véli Ungár Péter, továbbá nem kell hasra esni attól, mert valaki arrébb rak egy kerítést – mondta el az LMP társelnöke a Spirit FM Aktuál című műsorában.

„Ez az a párt, amelyik leárulózott mindenkit a választások után, hogy nem lehet bemenni az alakuló ülésre, nem lehet letenni az esküt, nem lehet átvenni a mandátumot.

Plusz fizetésért még mi is, mindannyian, csak mi nem csináltuk ezeket a pátoszos szólamokat” – fejtette ki Ungár Péter a Momentummal kapcsolatban.

Az LMP társelnöke úgy véli, kell hogy legyen Magyarországon egy liberális párt, és mint mondja, nem érti, hogy a Momentum ezt miért nem „vállalja be”.

„Lehet engem ilyen budai értelmiségi pózban bántani, hogy én mindig erről beszélek, de egy párt, ami nem tudja elmondani, hogy mivégre van a világon, hogy mit gondol és milyen politikai ideológia alapján van, annak nem annyira értem az értelmét” – közölte Ungár Péter.

***

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 17. 12:13
Bandi,savanyú a szőlő..
Brandon the great Negro
2023. május 17. 11:55
Megírta tegnap Bandi, ők második generációs rendszerváltók.
zolizolizoltan
2023. május 17. 11:14
Az LMP környezetvédelmi dilettánsok gyűjtőhelye. Aki nem ért a környezetvédelemhez, de valamilyen rejtélyes okból indíttatva érzi magát hordószónokolni, az LMP-be igyekszik. Hülyébbek a német Zöld pártnál is.
Hesperia
2023. május 17. 08:43
Csak ne lenne egyre inkább olyan feje ennek az Ungár gyereknek, mint Pető Ivánnak annó... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!