Gyertyagyújtást tartanak Suhajda Szilárd emlékére

2023. május 27. 22:40

A megemlékezést a hegymászó egykori iskolája szervezi.

2023. május 27. 22:40
null

Suhajda Szilárd egykori iskolája, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium Facebook-oldalán jelentette be, hogy május 28-án este 8 órakor az iskola épülete előtt gyertyát gyújtanak az eltűnt hegymászó emlékére. 

A bejegyzést egy Suhajda Szilárdtól származó idézettel zárják:

A magyar hegymászót május 25-én látták utoljára a Mount Everest csúcsa közelében, miután tiszta mászással indult a Föld legmagasabb csúcsának meghódítására. Két nappal később, május 27-én bejelentették, hogy a mentőcsapatok nem találták meg, és befejezték a keresést.

 Nyitókép: Facebook/Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 28. 19:45
Az öngyilkosság felettébb költséges és vesződséges formáját választotta. Rossz karma, gusztustalan hírveréssel, mert a médiapatkányoknak is élniük kell valamiből. Aki az ilyen - saját családja, utódai sorsát telibeszaró - alakokat példaképnek hazudja, példaképnek gondolja, komoly szellemi és morális kihivásokkal küzködik. Remélem semmiféle állami ellátást nem kap az özvegye. Majd a rituális öngyilkossága szponzorai fizetik.
Akitlosz
2023. május 28. 15:45
"Honnodat, annak természeti kintseit, szépségeit tsak kevéssé is esmérni, több: mint országokat látni. Az ki szülőföldje alánézéséből kél tengerekre, hogy világot láthasson, hasonlatos ahhoz, ki valamely messze látszó bolygó tűz után siet, és lába alá nem vigyázván, arany értzekbe botlik meg, és azokon magát öszvetöri." / Oláh János /
Mortis Rigor
2023. május 28. 12:01
Miért nem indul el senki pucéran a csúcsnak ? Az az igazi kihívás ! Ja, hogy hülyeségeket beszélek ? Amikor már mindenhez protézist használunk, miért pont palack nélkül kell elindulni, miért nem mezítláb ? Ja, mert hülyeség ez is, az is.
summa
2023. május 28. 11:54
Esetleg jó lenne arra a félárva kisgyerekre gondolni. Nem lett volna kötelező árván hagyni. Hegymászás? Szuper! Himalája? Szuper! Oxigénpalack nélkül tisztán? Szuper! Nem vinni serpát, hogy segítsen, ha kell? Szemétség! Kegyetlen önzőség a saját gyerekével szemben.. Meg a hozzátartozóival szemben, akik most már így élhetnek tovább..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!