Marcel Ciolacu nekiment Novák Katalinnak a székely himnusz miatt

2023. május 29. 20:43

A román miniszterelnöki tisztség várományosa szerint a köztársasági elnök posztja „elfogadhatatlan” és „revizionista jellegű” volt.

2023. május 29. 20:43
null

Mint ismert, Novák Katalin szombaton megosztott egy videót a csíksomlyói búcsúból, amelyen a résztvevők a Székely himnuszt éneklik, a poszthoz pedig annyit fűzött kísérőszövegként, hogy:

A Főtér cikke szerint hétfőn a román miniszterelnöki tisztség várományosa Marcel Ciolacu, közösségi oldalán reagált Novák Katalin bejegyzésére, amelyben „határozottan elutasította” a köztársasági elnök „elfogadhatatlan, revizionista jellegű” megnyilvánulását.

Nyitókép: MTI/ EPA/ Robert Ghement 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ladoga
2023. május 31. 19:43
Rá kell venni, az amúgy globalista beütéses rmdsz-t, álljon ki végre ebből a díszpintykormányból. Nem tesz jót a magyar lélelnek.
Andris 7 éves
2023. május 31. 07:55
Annyit legalább megtudtunk hogy ő is elismerte Erdély soha sem volt a románokért
optimiska
2023. május 30. 17:46
Civillzált népek tisztelik más népek himnuszát. Persze a románok soha nem lesznek ilyenek. Milyen nevelést kaptak ezek a barmok?
adrás
2023. május 30. 15:41
Ez a vigyori nagyon szeret szerepelni inkább sütne pogácsát ,vagy menne zseléhez hogy ne robbantsák fel az olaj vezetéket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!