Ismét villant a villás lakos: nem csak a Google kocsijának, a Blikknek sem örült

2023. május 24. 20:37

Nem szeretett volna nyilatkozni.

2023. május 24. 20:37
null

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: vasvillával támadták meg Balatonőszödön a Google Street View autóját Balatonőszödön. A helyi lakos nem örült annak, hogy őt és a környéket fényképezik, így megrohamozta a kocsit.

A lakos félreállította a kocsit, ingerülten kérdőre vonta a sofőrt, majd mivel épp volt nála egy vasvilla, azzal rongálta meg a kamerarendszert.

Erről ide kattintva olvashat bővebben.

A Blikk megtalálta dühös lakost

A Blikk szerint a balatonőszödi lakos érkezésükkor a gazdaságában tevékenykedett a kertben, a lap kérdéseire azonban eldobta a munkát, sietve beszaladt a házba, de

kiabálva többször megismételte: „Nem tudjuk, ki volt!”

A lap megkérdezett több őszödi lakost is az eset kapcsán. A megkérdezettek egyaránt sajnálatukat fejezték a történtekkel kapcsolatban – írja a lap.

A portál cikkét a témában ide kattintva olvashatja.

 

A nyitókép illusztráció. Fotó: VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnapislesznap
2023. május 25. 17:24
képzeld el... reggel felébredsz a saját kanapédon, készülsz a mindennapos megszokott melóba, csipa kimos, kávé, cigi, ülsz a retyódon, majd egy okostelefonos újságíró-youtuber kopogás nélkül rádnyitja az ajtót, lő pár képet rólad azt elrohan... ez már nem 1984... ez már rosszabb...
csulak
2023. május 25. 12:50
a gugli milyen jogon terkepezi fel a maganteruletem ? ha en nem egyezzek bele, akkor ott semmi keresnivaloja !!!
5m007h 0p3ra70r
2023. május 25. 07:10
Pedig olyan rendes ember volt. https://youtu.be/DxEK-N84_qU
Tonka
2023. május 25. 07:04
Ja, megint egy jó kis bulvár. Kár, hogy nincs vasvillám, csak gereblyém. Valaki adna kölcsön? Lassan a Mandira is ráférne egy kicsi, csakis nevelő célzattal! (Ó, a régi szép, okos diszkurzusos idők!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!