A hegyvidéki baloldal nem támogatja a helyi Fidesz békepárti nyilatkozatát

2023. május 25. 14:50

A Fidesz képviselői mellett csak a volt LMP-s képviselő szavazott igennel a Hegyvidéki Önkormányzat békepárti nyilatkozatára.

2023. május 25. 14:50
null

„Ismételten elítéljük Oroszország katonai agresszióját, és elismerjük Ukrajna jogát az önvédelemhez. Kifejezzük elkötelezettségünket a béke mellett. Azt várjuk el a nemzetközi közösség minden tagjától, hogy a mielőbbi béke érdekében lépjenek fel, és kerüljék azokat a lépéseket,amelyek a háború kiterjedésével járnak.”

Erről a három határozott és egyértelmű mondatról szavazott ma a Hegyvidéki Önkormányzat képviselőtestülete, azonban a hegyvidéki baloldali képviselők nem támogatták – áll Fonti Krisztina, az önkormányzat fideszes képviselőjének bejegyzésében. 

Az eredetileg hosszabb, 8 pontból álló nyilatkozat előterjesztője, a II. világháborút kisgyerekként átélő Gámán Gábor leszűkítette javaslatát a fenti két pontra, azt gondolva, hogy az minden jóérzésű, a béke mellett elkötelezett ember számára támogatható. Ám a baloldal képviselői még ezt sem fogadták el. Nyilvánvalóan a napi pártpolitikai ügyeskedés fontosabb számukra” – áll a bejegyzésben. Fonti Krisztina szerint a Fidesz képviselői mellett csak a volt LMP-s képviselő szavazott igennel a Hegyvidéki Önkormányzat békepárti nyilatkozatára, a többi baloldali vagy nemmel szavazott, vagy tartózkodott.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 25. 17:31
A hegyvidéki milliomos baloldal csak a saját jólétével van elfoglalva! A tőzsgyökeres rózsadombiak, nem foglalkoznak senki bajával! Ott nagyon jól el vannak!
szodabár
2023. május 25. 17:08
Nem értem mi a baj azzal, hogy minden pénzt meg fegyvert az usa 52. tagállama kap meg, de a tagállamok fizetik vissza helyette. Ja és működnek a szankciók, mind a 11. Hehehe Csak az orosz urán meg műtrágya hajókázik vidáman az usába. A jewnió és a libshit magyarországi fizetett hívei a világ legképmutatóbb csaló gecijei. Mi van Botmixer Csekk atka 4,5 milliárdjával? Ursula sms-eivel? Verhofstadt villájával? Vera Kurova kastélyával? A ciprusi biztos banya 4 millió eurójával? Éva Kaili mindenkit üdvözöl.
peterk19
2023. május 25. 15:25
Pedig ha Putin es Zelenszki meghallottak volna, hogy a Hegyvideki Önkormanyzat a beke partjan all, azonnal leteszik a fegyvert, nem?
NERbot
2023. május 25. 15:25
Érthetetlen, miért nem szimpatikus egyeseknek Putyin elnök hullaszagú békéje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!