Ötven méternyi mélység fölött lógott a levegőben, a rendőrök mentették meg

2023. április 18. 16:08

Egy hajszál választotta el a zuhanástól a hölgyet.

2023. április 18. 16:08
null

Döbbenetes videót osztott meg közösségi oldalán a BRFK. A videón az látható, hogy egy nő úgy 50 méteres magasságban, egy 17 emeletes panel ablakából lóg ki. A rendőrség tájékoztatása szerint két zuglói egyenruhásnak, majd harmadik társuknak a segítségével a kétségbeesett nőt sikerült megmenteni a gyilkos zuhanástól – minden akarata ellenére.

A mentésben résztvevő egyik rendőr, Bécsi Zoltán főtörzsőrmester szerint „volt egy bejelentésünk április 13-án délután egy férfitól, aki mindenféle baljós előjellel találkozott otthonában, nejével azonban nem”.

A lakásban a vízzel teleeresztett kádban bedugott hajszárítót talált, aztán véres kést, összevérzett ruhadarabokat. 

A rendőrség a környéken kezdte meg keresését, amikor a Kassai téri 17 emeletes toronyházból kapott az ügyelet egy hívást: az egyik 14. emeleti lakó jelezte, hogy közvetlenül saját bejárati ajtaja mellett, a folyosó ablakában egy nőt lát – a falon kívül, a rácson függeszkedve.

„Azonnal az épülethez mentünk, kocsiból ki, futólépés a ház kapuja felé, szerencsére jött ottlakó, aki beengedett bennünket” – vette át a szót Tóth Martin főtörzsőrmester.

Ahogy kiléptünk a tizennegyediken a liftből, megláttuk a nyitott ablakot a folyosó végén. A nő egy nagyobb vázát használt lépcsőnek, arra állva lépett ki a párkányra . 

A zuglói rendőrök pillanatok alatt megszervezték és végrehajtották a mentést; míg ketten vasmarokkal szorították a levegőben lógó nőt, harmadik társuk már rohant is az alattuk lévő emeletre, és megragadta az egyetlen kínálkozó lehetőséget. Kinyitotta a tizenharmadik emelet folyósólyának ablakát, szorosan átkarolta a nőt, majd felordított társainak: fogom! Abban a pillanatban ők elengedték, ő pedig berántotta a nőt a folyosóra.

Amentést Tóth Martin r. főtörzsőrmester, Bécsi Zoltán r. főtörzsőrmester és Poór Tibor r. főtörzsőrmester, a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai vitték véghez. 

Az esetről készült felvételt megtekintheti itt:

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 80-20-55-20 telefonszámot! 

Nyitókép: Képernyőfotó 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2023. április 18. 17:51
Az intelligens kommentelők a videó alatt...bmeg.
Micó
2023. április 18. 17:40
Letíltotta a TikTok. Azóta ilyen.
Micó
2023. április 18. 17:35
Elég hülyén randevúzik.
Pandaka pygmaea
2023. április 18. 17:28
Szentszar. Ezt még nézni is rossz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!