Hatalmas nemzetközi elismerésben részesült Vidnyánszky Attila!

2023. április 25. 20:43

A Nemzeti Színház honlapja ismertette a döntést.

2023. április 25. 20:43
null

A Színházi Olimpia Nemzetközi Bizottsága, Theodórosz Terzopulosz elnök-alapító és Tadashi Suzuki társalapító valamint Valerij Fokin nemzetközi bizottsági tag jelenlétében, 2023. április 19-én

hivatalosan tagjai közé választotta Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház vezérigazgatóját.

A Nemzeti Színház honlapja ismertette a döntést.

Ötvennyolc ország közel négyszáz társulata érkezik hazánkba a színházi olimpia alkalmából, amely a világ legjelentősebb színházi eseménye ebben az évben.

Mindenféle csodával, különlegességgel érkeznek a világ különböző pontjairól, ezt nem lehet nem lehetőségként megélni” – jelentette ki korábban a színházi olimpia kapcsán Vidnyánszky Attila, aki az esemény művészeti vezetője is.

 

 

Nyitókép: Nemzeti Színház

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2023. április 26. 09:54
Gyertek csak! Itt nagyon jó!
síróbohóc
2023. április 26. 00:22
Hát, nem tudom. Kicsit úgy néz ki azon a képen, mint akinek stabilan 6:30kor van széklete, viszont csak 7kor kel. Csak nem ez is iszik, mint Bencsik?
kunfia
2023. április 25. 23:42
Ki ez a hajléktalan?
Isten jobb keze
2023. április 25. 23:26
Ez a szarházi mért vsn itt, és miért nem harcol, és védi saját hazáját! Ha itt Msgyarországon lenne a háború akkor sz ő hozzá hasonlók ugyan úgy nem védenek Magyarországot, ahogyan mist Ukrajnát! Tiszta szégyenek HAZAÁRULÓ !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!